TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moralleryerinde. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Lider Gümüşhanespor'a 3-2 yenilmesine rağmen hafta boyunca yapılan çalışmalarda bu maçı unutarak tamamen Niğde Belediyespor ile oynanacak zorlu karşılaşmaya motive olan kırmızı-lacivertli ekip 6 maçlık yenilmezlik ve gol yemezlik serisinin bozulduğu Gümüşhane yenilgisini tamamen unuttu.

Salı Pazartesi gününden itibaren Niğde maçı hazırlıklarına başlayan teknik taktik çalışmasını da Perşembe günü gerçekleştiren Zonguldakspor Cuma gününü izinli geçirdi. Cumartesi günü bir ter idmanı yapması beklenen kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü 13.30'da oynanacak maçın başlama saatini bekliyor.

DEMİR UYARILARDA BULUNUYOR
Niğde Belediyespor'un, geçtiğimiz hafta oynadıkları Lider Gümüşhanespor kadar tecrübeli ve tehlikeli bir ekip olduğuna değinen Teknik Direktör Şenol Demir hafta boyunca futbolcularının dikkatini çekti, uyarılarda bulundu. Haftaya 22 puanla 7.sırada giren Niğde Belediyespor, geçtiğimiz hafta sahasında şampiyon adaylarından Kırklarelispor'u 1-0 yenerek Zonguldak'a moralli gelecek.

Niğde bugüne kadar oynadığı 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak topladığı 22 puanla play-off hesapları yapan takımlar arasında yerini alıyor. Niğde Belediyespor yediği 10 golle Sakaryaspor ile grubun en az gol yiyen takımı. Zonguldakspor ise 13 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgiyle 19 puanla 10.sırada bulunuyor. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz attığı 12 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.

Editör: Pusula Gazetesi