TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller üst düzeyle sezon öncesinde maddi manevi büyük sıkıntılar yaşayan Zonguldakspor geçtiğimiz sezondan 3 futbolcusuna olan 450 bin liralık borcu da TFF'ye son anda ödeyerek transfer yasağını kaldırmıştı.

Sezona sıkıntılı girmesine rağmen ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Zonguldakspor tek yenilgiyi de ilk maçta deplasmanda Manisa FK'ya karşı 1-0 kaybetmişti. Manisa FK ise oynadığı 5 maçın tamamını kazanarak 15 puanla zirvde bulunuyor.

SANCAKTEPE GALİBİYETİ DOPİNG OLDU
Zonguldakspor İstanbul deplasmamında oynadığı ve 2-0 kazandığı Sancaktepe maçının ardından büyük moral buldu. Bu galibiyet futbolaculara doping etkisi yarattı. Özellikle Amed Sportif ve Sancaktepe maçlarında attığı goller ön plana çıkan Serhat Baştan takımının galibiyetlerine büyük rol oynuyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'da aldığı başarılı sonuçlarla camiaya ayağa kaldıran Zonguldakspor Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Yeni Çorumspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Kırmızı-lacivertli ekip Salı günü Çaycuma'da Seka Tesis'lerinde kampa girerek bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Haftanın ilk idmanını Çaycuma İlçe Stadı'nda gerçekleştiren Zonguldakspor, Çarşamba gününü de yine Çaycuma'da geçirdi. Perşembe günü Zonguldak'a gelerek Yeni Çorumspor maçının teknik taktik çalışmasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirelcek olan Kırmızı-lacivertli ekip tamamen Yeni Çorum maçına kilitlendi.

REHAVET YASAK!
Zonguldakspor Teknik Patronu Serkan Bankoğlu genç kadrodan oluşan futbolcuları ile her idman öncesinde kısa konuşmalar yaparak konsantrasyonlarını ve motivelerini bozmamaları gerektiğini, aldıkları başarılı sonuçların devamını istediğini söyledi. Rehavetten kesinlikle kaçınmaları gerektiğini belirten Afacan Yeni Çorum maçında alacakları galibiyetin çok değerli olacağını söyledi. Alınan sonuçların tesadüf olmadığını Yeni Çorum maçında göstermeleri gerektiğini ifade eden Afacan futbolculara yoğun tempolu idmanlar yaptırıyor.

Editör: Pusula Gazetesi