TFF 2. Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor 2019-2020 futbol sezonu öncesinde ilk olarak teknik adam sorununu çözüme kavuşturdu. Bandırmaspor'da Feyyaz Uçar'ın yardımcılığını yapan teknik adam Serkan Afacan ile daha önce prensip anlaşmasına varan Zonguldakspor yönetimi, Afacan'ı Cumartesi günü Zonguldak'a davet etti. Zonguldak'a gelerek yönetimle görüşen Afacan yönetimin düşüncesini ve hedefi ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak Zonguldak'tan ayrıldı.

HİZARAN AYI SONUNDA KONGRE PLANLANIYOR
Zonguldakspor yönetimi Haziran ayı sonunda kongre gerçekleştirmeyi planlıyor. Kongre tarihi henüz kesinlik kazanmazken, hafta içinde tarihin belirlenmesi bekleniyor. Yönetimdeki isimlerin bir çok kısmı ile yollar ayrılacak, 29 olan yönetim sayısı 16'ya düşecek.
YENİ YÖNETİM TRANSFER POLİTİKASINI BELİRLEYECEK
Zonguldakspor'da Haziran ayı sonunda yapılacak olan kongrede göreve gelecek başkan ve yönetim masaya oturarak iç ve dış transfer konusunu görüşerek kalacak ve gidecek futbolcuların yanı sıra sözleşmesi biten bazı futbolculara teklif sunacak. Oluşturulacak transfer bütçesine göre ya hedef bir kadro kurulacak, ya da ligde kalabilecek sıradan bir oluşum yapılacak.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER: Hüseyin Yılmaz, Mert Caymaz, Berkan Akdeniz, Kamil İçer, Sinan Ören, Mehmet Öztonga, Semih Karadeniz, Akif Karagülmez, Şahin Aygüneş ve Turan Yılmaz.

1 YIL SÖZLEŞMESİ KALANLAR: Cömert Kandemir, Caner Gökçey, Doğukan Bad, Gencay Erten, Emre Kara, İsmail İn, Mustafa Öztürk, Kaan Akgün, Okan Eken, Sabri Ege Ömür, Onur Uslucan.

2 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Rıdvan Coşkun, Mustafa Söylemez.

3 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Melikhan Sarı

4 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Egemen Yaylı, Tezcan Gökmen

Editör: Pusula Gazetesi