TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, Konya Anadolu Selçuk maçına galibiyet için hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda zorlu maçta Şanlıufra'yı Okan Eken'in attığı penaltı golü ile yenerek altın değerinde 3 puanın sahibi olan Zonguldakspor'da bu galibiyetin verdiği moralin Konya Anadolu Selçuk maçına da yansıması bekleniyor.

MAÇIN TEKNİK VE TAKTİK PROVASI YAPILDI
Zonguldaksporlu futbolcular idmana kondisyoner Barış Şeref'in yaptırdığı ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra yapılan çift kale maçta ise Teknik Direktör Cahit Terzi Pazar günü Konya Anadolu Selçuk maçında uygulayacağı teknik ve taktiği futbolculara anlatarak çift kale maçta uyguladı. Futbolcuların zaman zaman yaptığı hatalar konusunda uyarılarda bulunan Cahit Terzi rakip Konya Anadolu Selçuk'u evine eli boş göndereceklerini söyledi.

EMRE KARA CEZALI
Zonguldakspor'un başarılı oyuncusu Emre Kara takım içinde joker görevi üstlenen futbolcular arasında yer alıyor. Yeri geldiğinde forvet, yeri geldiğinde kanat oyuncusu, yeri geldiğinde orta sahada görev yapan Emre Kara daha çok sol bekte görev aldığı gözlendi. Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa karşısında gördüğü sarı kartla 4 sarı karta ulaşan Emre Kara cezalı duruma düştü. Konya Anadolu Selçuk karşısında oynamayacak olan Emre'nin yerine Cahit Terzi yeni transferlerden Semih Karadeniz'i sol bekte oynatmayı planlıyor.

Editör: Pusula Gazetesi