TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor 12 günlük Antalya kampının ardından 21 Ocak tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Altay maçı hazırlıklarına Fener Sahası'nda başladı. Teknik direktör Şenol Demir nezaretinde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Futbolcuların oldukça arzulu ve istekli olduğu gözlendi.

ANTALYA KAMPI İYİ GEÇTİ

Teknik Direktör Şenol Demir iyi bir çalışma ortamımız oldu. Hem de hazırlık müsabakaları oynadık. Bir tanesi iptal etmek zorunda kaldık. Oynadığımız müsabakanın bir tanesinde sakatlık olunca eksik de kalınca biraz iptal ettik. İlk müsabaka da mağlup olduk. Aslında iyi oynamamıza rağmen hata yapmamakta önemli. Hatalardan ders çıkarmakta önemli. İlk hazırlık maçında Erzincanspor'la 4-1 yenildik, ikinci hazırlık maçında Eyüpspor'la 3-3 bir müsabaka ve ardından 2-1 Bugşasspor galibiyetiyle sonlandırdık. Yensek de yenilsek de sonuç itibariyle hazırlık müsabakası''dedi.

SANTRAFOR ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Demir, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Aramıza katılan arkadaşlarımız oldu. Şuan Raşit anlaştık. Kaleci Ahmet arkadaşımız geldi. Fırat denilen genç bir kardeşimiz şuanda aramızda. İstanbulspor'dan aldığımız Sabit Hakan Yılmaz. O da bugün Turgutluspor'dan geldiği için uçak sıkıntısı oldu. Yarın itibariyle antrenmanlara katılacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç oyuncu daha alabiliriz. Santrafor eksiğimiz var. Bekliyoruz" dedi.

"ALTAY MAÇI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Altay maçının önemine değinen Demir "Altay maçı bizim için önemli bir maç. Kazanmak istediğimiz bir müsabaka. Gerçekten Altay iyi de bir takım. Müsabakalarını da seyrettim. Hazırlık maçlarında izledim. Ligin en hazır takımlarından bir tanesi Altay. Ama yenilmeyecek bir takımda değil Altay. İlk maçta da orada ağır bir netice almıştık. O maçın da karşılığı almak için çocuklar da ellerinden geleni yapacaklar. Müsabakayı kazanmamızın garantisi yok. Benim oyuncularım en iyisini yapacaklardır bundan eminim." dedi.

ERTAN'IN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM

İlk yarı takımda fazla şans bulamayan forvet Ertan Koç'un kampta iyi performans sergilediğini belirten Demir "Ertan kampta iyi bir performans ortaya koydu. Son iki maçta özellikle gerçekten iyiydi. İyi oynarsa transfer geldi. O oynayacak bu oynayacak diye bir şey yok. Kim iyiyse o oynar. Kim daha çok istiyorsa kim daha hazırsa formayı o alır" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi