TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da futbolcular 1-0'lık Fethiyespor galibiyetinin ardından 4'er günlük izne ayrıldı. 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle TFF 2. Lig'de maçları hafta içine kaydırdı. 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor'da futbolcular 4 günlük iznin ardından 28 Mart Perşembe günü Kahramanmaraş maçı hazırlıklarına başlayacak.

FETHİYE GALİBİYETİ TAKMI RAHATLATTI
Zonguldakspor sezon boyunca maddi manevi yaşadığı sorunların yanı sıra hakem hataları ile de karşı karşıya kaldı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen kırmızı-lacivertli futbolcular sahada ellerinden geleni yaparak formanın hakkını vermek için mücadele etti. Son olarak Fethiyespor'u Emre Kara'nın attığı golle 1-0 yenerek puanını 36'ya yükselten Zonguldakspor 9'ncu sıraya yükselerek ligde rahat bir nefes aldı. Alt sıralardan iyice uzaklaşan Zonguldakporlu futbolcular geçirecekleri 4 günlük izinin ardından iyice stres atma fırsatı bulacak.

KAHRAMANMARAŞ DEPLASMANI ZORLU GEÇECEK
Zonguldakspor 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak. Rakip Kahramanmaraş'ın34 puanla 11'nci sırada olması ve ligde tam anlamıyla rahatlayamaması nedeniyle maça taraftarının da baskısı ile galibiyet için çıkacak. Zonguldakpor ise zorlu deplasmanda en az 1 puan hedefliyor.

Kırmızı-lacivertli ekip 3 Nisan'da oynayacağı Kahramanmaraş maçının ardından saha ve seyircisi önünde 7 Nisan Pazar günü Sivas Belediyespor'u konuk edecek ve bu maça da galibiyet için çıkacak. Elmas bu iki maçtan 4 puan hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi