Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale'de bıçaklanmış halde bulunan Elif Sinan'ın Zonguldaklı emekli maden işçisi babası İrfan Sinan, kamuoyunda olayın intihar olduğunu gösteren belgelerin olduğu yönünde çıkan haberleri yalanladı. İrfan Sinan adına konuyla ilgili açıklama yapan Avukat İbrahim Yılmaz, intihar olayı ile ilgili şüpheli şahsın ailesinin dahil yorum yapmadığını, bu tür haberlerin Sinan'ın ailesini yaraladığını belirtti.
Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Sosyal medya hesaplarında ve bazı internet haber sitelerinde müvekkilim irfan SİNAN'ın kızı merhume Elif SİNAN'ın erkek arkadaşı ile yaşadığı bir tartışma sonucu kendini bıçaklamak suretiyle intihar ettiğini gösteren iş yeri kamera kayıtlarının olduğunu belirten haberler yayılmaya çalışmaktadır.

Bu kişiler, müvekkilin ailesini dahi arayıp kızınızın intihar ettiğini gösteren kamera kayıtları var diyerek gerçeğe aykırı beyanlarda dahi bulunmuşlardır.

Müvekkilim irfan SİNAN'ın kızı merhume Elif SİNAN'ın kendini bıçaklayarak intihar ettiğini gösteren bir İş yeri kamera kaydı bulunmamaktadır.

Gerçekle bağdaşmayan haberler üreterek ailesinin acısını arttırmaya sebep olan kişi ve kurumlara karşı tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız." dedi.

Olay Neydi?

Zonguldaklı emekli maden işçisinin kızı Elif Sinan (25) bıçakla yaralanmış halde bulundu.
Sinan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Olay, Kırıkkale'de öğle saatlerinde meydana geldi. Kırakkale Üniversitesi'nde eğitim gören 25 yaşındaki genç kız Elif Sinan, bıçakla yaralanmış halde bulundu. Sinan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.
Elif Sinan'ın ölümüyle ilgisi olduğu düşünülen erkek arkadaşı ise gözaltı sürecinin ardından serbest bırakıldı.
Kırıkkale'de bıçaklanmış halde bulunan Zonguldaklı emekli maden işçisinin kızı Elif Sinan (25) için memleketi Zonguldak'ta cenaze töreni düzenlendi. Kozlu İhsaniye Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Belediye Meclis Üyeleri, iş insanları, Sinan'ın ailesi ve sevenleri katıldı. Helalliklerin alınması ve duaların edilmesinin ardından 25 yaşındaki Elif Sinan, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.