Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın, BAKKA yönetim kurulu üyesi olmasından dolayı ayrıca mutlu olduklarını belirten Genel Sekreter Vekili Elif Acar, ilerleyen günlerde yapılacak olan BAKKA yönetim kurulu toplantısı ile ilgili bilgiler aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak Belediyesi ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın ortak yapacak oldukları çalışmalar neticesinde, Zonguldak'a ivme kazandıracaklarını ifade etti.

Alan, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın bölgesel kalkınmada öncü, dinamik ve başarılı projelere imza attıklarını belirterek: 'Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Elif Hanım'ın ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. BAKKA'nın da bir üyesi olarak inşallah hep beraber Zonguldak'ımıza hizmet noktasında çok başarılı işleri hayata geçireceğiz. Hep birlikte Zonguldak'ımızı hak ettiği yere getireceğimiz inancıyla, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

MUHARREM COŞKUN DA BAŞKAN ALAN'I ZİYARET ETTİ

Diğer taraftan Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun da Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi