Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 15'nci hafta maçları 13 Aralık Pazar günü oynanacak. Temsilcimiz Zonguldakspor 4-2 mağlup olduğu Gümüşhanespor maçının ardından Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda ligin köklü kulüplerinden Sarıyer'i konuk edecek.

MHK Zonguldakpor-Sarıyer maçının hakem triyosunu açıkladı. Maçta Elazığ Bölgesi Klasman hakemlerinden Ahmet Turan Timuroğlu düdük çalacak. Timuroğlu'nun yardımcılıklarını ise Bitlis Klasman yardımcı hakemlerinden Barış Çiçeksuyu ve Şanlıurfa Bölgesi Klasman Yardımcı hakemlerinden Çetin Öncel yapacak. Zonguldakspor-Sarıyer maçında MHK Yusuf Aydın'ı 4'üncü hakem olarak atadı. Fatih Sucuoğlu gözlemcilik görevi yaparken, Ertuğ Büyük ve Şerafettin Demir ise Federasyon temsilcisi olarak maçta görev yapacak.

MAÇIN HAKEMİ TİCARETLE UĞRAŞIYOR
Zonguldakspor-Sarıyer maçını yönetecek olan maçın hakemi Ahmet Turan Timuroğlu ticaretle uğraşıyor. Timuroğlu son olarak Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup'ta 29 Kasım 2020 tarihinde Kırşehir Belediyespor'un 3-0 kazandığı Bodrum A.Ş. maçında 4'üncü hakem olarak görev yaptı. Timuroğlu ayrıca kariyerinde 146 profesyonel maçta görev yaptı.