Zonguldakspor ligin son maçında Cumartesi günü Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertli ekip bu maçın hazırlıklarını eksik kadro ile tamamladı. Takımdan izin alarak ayrılan futbolcuların yanı sıra sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle Zonguldakspor, Etimesgut Belediyespor karşısında ilk 11 çıkartmakta zorlanıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor ligde son maçını Başkent'te Etimesgut Belediyespor'a karşı oynayacak. Kırmızı-Lacivertli ekip Salı gününden itibaren eksik kadro ile yaptığı idmanları tamamladı.

Daha önce izin alarak takımdan ayrılan 11 futbolcunun yanı sıra Semih Karadeniz'in cezalı olması, Hüseyin Yılmaz'ın sakat olması ve Turan Yılmaz ve Berkan Akdeniz gibi futbolcuların da izin alan futbolcular kervanına katılması Zonguldakspor'un Etimesgut Belediyespor karşısına 11 futbolcu ile çıkıp çıkamayacağını belirsiz hale getirdi.

ETİMESGUT PROVASI YAPILAMADI
Zonguldakspor her Perşembe günü hafta sonu oynayacağı maçın provasını yapıyordu. Ancak bu Perşembe günü teknik heyet çift kale maç yapacak futbolcu bulamadı. 8-9 futbolcunun yeraldığı idmanda Etimesgut maçının provası yapılamadı. Klasik idman yapan kırmızı-lacivertli ekip Başkent'de oynayacağı maçın hazırlıklarını da böylece tamamlamış oldu.

Editör: Pusula Gazetesi