Zonguldakspor'un başarılı file bekçesi Sinan Ören Konya Anadolu Selçuk maçında yine kalesinde güven verdi. Takımın en tecrübelilerinden olan Sinan Ören geçtiğimiz sezon başında Şanlıurfaspor'dan Zonguldakspor'a transfer olmuştu.

Takımın içinde bulunduğu maddi manevi krize rağmen takım arkadaşları ile birlikte bunları maçlara yansıtmayan futbolcuların transfer ücretleri ve primlerini alamamaları takım içinde kriz yaratmaya devam ederken futbolcuların mağduriyetleri had safhaya ulaştı.

"3 BÜYÜKLERE KÖK SÖKTÜREN BU TAKIMA SAHİP ÇIKILSIN"

Konya Anadolu Selçuk maçı sonrasında konuşan Kaleci Sinan Ören,''Biz aslında Konya Anadolu Selçuk maçına onur mücadelesi için çıktık. Yaşadığımız sıkıntılar dillere destan olur. Şurada bir buçuk senedir futbol oynuyorum şu Zonguldakspor'a üzülüyorum. Şu da var biz galip geldikten sonra böyle bir şeyi dile getirmek istemedik. Sonuç olarak da patlama noktasına geldik. Ben dışardan gelen bir birey olarak burada 1,5 senedir futbol oynuyorum bu kadar güzel bir şehirin tek güzide takımı Zonguldakspor, yılların efsanesi 3 büyüklere kök söktürmüş takım. Bu kadar sahipsiz bırakılması çok üzüntü verici. Kentin büyükleri takıma sahip çıkmalı" dedi.

"PLAY-OFF'A YAKLAŞMAYA BAŞLADIK"

Sinan, ''Bu şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerek. Play off'a da yaklaşmaya başladık. 2 hafta önce küme düşürmeyiz sorularını sorarken şimdi play off konuşuyoruz. Bir birey olarak takımın en büyükleri olarak artık seçim öncesinde şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerek. Başta Valimiz olmak üzere Belediye Başkanımız ve diğerlerinden destek bekliyoruz. Bu şekilde deva ederse biz daha iyi yerlere geleceğiz. Biz iyi bir ekibiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi