Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun sosyal medyadan çöp konteynerinin etrafında biriken fotoğrafı paylaşarak hükümeti eleştirdi. Uzun, "Gönül Belediyeciliği''ne niye katkı sunmuyorsunuz. Bir günlüğüne olsun kepçelerinizi Zonguldak halkının yüzü suyu hürmetine hizmete sunsaydınız keşke. İnsanlar perişan ,yollar açılamadığı için çöpler bile dağ gibi oldu mahallelerde" diye paylaşım yaptı.

Uzun'un o paylaşımı şöyle;
"Son günlerde şöyle eleştiriler alıyoruz.
''Yapıcı muhalefet edin ''
''Sadece muhalefet etmeyin çözüm önerisi sunun ''Oysa ki CHP'nin hemen her konuda iktidara sunduğu çözüm önerisi var .Esnafın dertleriyle ilgili ,işsizlikle ilgili ,tarım politikalarıyla ilgili ,dış politikayla ilgili ,emeklilerle ilgili ,EYT'lilerle ilgili ,öğrencilerle ilgili velhasıl iktidarın yaratttığı kör düğüm ettiği tüm sorunlarla ilgili ..Ama dinleyen yok ,köre sağıra yatan çok ... Şimdi ; Zonguldak'a yıllar sonra kar yağdı ,hayat felç oldu evlerimizin altındaki marketlere bile inemedik haklı olarak isyan ediyoruz; 'çözüm önerisi sun ,her yere aynı anda kar yağdı ekipmanlar yetişemiyor ' falan deniliyor.Bunu bile eleştirince ,eleştiriliyoruz .
Arkadaş günümüz Türkiye'sinde elini sallasan AKP'li müteahhitte değiyor, mis gibi ihaleleri almayı biliyorsunuz ,servetinize servet katıyorsunuz da ,size bu imkanları sağlayan partinizin ''Gönül Belediyeciliği''ne niye katkı sunmuyorsunuz. Bir günlüğüne olsun kepçelerinizi Zonguldak halkının yüzü suyu hürmetine hizmete sunsaydınız keşke .İnsanlar perişan ,yollar açılamadığı için çöpler bile dağ gibi oldu mahallelerde. Bugün karlar biraz erimeye başlayınca sözde yolları açmaya başladılar .Karları kaldırımlara atıyorlar, kaldırımda kocaman pis buzlaşmış kar kütleleri karşınızda. Marketlere ulaşıp ihtiyaçlarımızı almak için Survivor yarışmacılarına döndük."