-ÖZEL İÇERİK-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe delege seçimleri hafta sonunda 19 mahallede yapıldı. Delege seçimlerine Ebru Uzun'un başını çektiği kırmızı liste, Halil Furat'ın başını çektiği mavi liste ile Sevgi Alay'ın başını çektiği beyaz liste olmak üzere üç gurup girdi. 19 mahallede mevcut yönetim ve Halil Furat'ın ekibine muhalif sarı ve lila rengi listeler de seçime girdi.

Mavi-beyaz listenin dışındaki diğer listelerin toplamda 169 delege çıkarırken, beyaz liste 62, mavi listen ise 32 delege çıkarttı. Kırmızı listenin başını çeken Ebru Uzun ve ekibi büyük mahallelerde delege seçimlerini kazanırken Halil Furat ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın desteklediği Sevgi Alay, listelerini birleştirmelerine rağmen Ebru Uzun ve diğer listeler karşısında büyük fark yediler.

UZUN: "12 MAHALLENİN 8'İNDE DE LİSTEMİZ SEÇİMİ KAZANDI"

Seçimi başarıyla tamamlayan Ebru Uzun, Pusula'ya yaptığı açıklamada "Ekip arkadaşlarımla beraber 12 mahallede seçime girdik. Yaklaşık bir aydır bir çalışma yürütüyoruz. 12 mahallenin 8'inde de listemiz seçimi kazandı. Dünkü(cumartesi) seçim sonuçlarından sonra bugün(pazar) merkez ilçe ve Halil Furat ekibi tek liste olarak seçime girdiler. Üyelerimiz takdirini bugün(pazar) kullandı. Bu çalışmayı yürüttüğümüz tüm ekip arkadaşlarımıza ve destek veren tüm partililerimize gönülden teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları tüm partililere hayırlı olsun. Delege seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi