Birbirinden güzel İngilizce skeç ve dansların yer aldığı etkinlik veliler ve misafirler tarafından büyük beğeni topladı. Dolu dolu geçen programda çocuklar bir dönem boyunca öğrendikleri İngilizceyi pratiğe dönüştürdü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kurumu tanıtan slayt gösterisi izlendi.

Çaycuma Ebil Eğitim İngiliz Kültür Dil Kursu Müdürü Gülden Tunçel konuşmasında şunları söyledi; "Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Bugünü özel kılmak için verdiğiniz destek için Sayın velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizimle beraber koşuşturdunuz, yoruldunuz, heyecanlandınız ve bize güvendiniz. Bugünü özel yapan değerli öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyoruz.

En çok da öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sizler küçüksünüz, ancak gösterdiğiniz başarının gücünü ifade edebilecek bir kelime bulamıyorum. Eğitimin yanında biz artık hep birlikte anlaşmayı, paylaşmayı, birlikte sevinmeyi, üzülmeyi, heyecanlanmayı yani beraberce yaşamayı öğrendik. Kısacası biz kocaman bir aile olduk. Alkışlarımızla öğrencilerimizi destekleyelim"dedi.

Öğrencilerin hazırladığı gösteriler yaklaşık 3 saat ilgi ile izlendi. Program sonunda kurum Müdürü Gülden Tunçel, eğitimde emeği geçen öğretmelere plaket takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi