Ebegümeci Köyü Merkez Mahallesi içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirilen proje kapsamında; 952 metre terfi hattı, 1 adet terfi binası, 50 metreküp B.A. gömme depo+ENH inşaatı ve motopomp alımı yapılarak mevcut içme suyu şebeke hattına katılan içme suyu ve Köy Konağı açılışının ardından "Vatandaşla Buluşma Muhtar ve Halk Toplantıları" yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ahmet Karakaya, "Ebegümeci Köyümüzün içme suyunun ve Köy Konağının açılmasının hayırlı olmasını diliyor, Sayın Valimize, İl Özel İdaremize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Açılışlar vesilesi ile İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın kurumlarımızla birebir görüşebildiği bu ortamda, istek ve talepler dile getirildiğinde mevzuat ve teknik imkanlar çerçevesinde her türlü çalışmaların yapılacağı, köylerimizi ve İlçemizi kamu hizmetleri noktasında bir adım daha ileri götürülecektir" ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş İsmail Çetinkaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gümüş, İlçe Özel İdare Müdürü Nursel Gülerler, İlçe Nüfus Müdür Eyüp Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Keleş, İlçe Müftü Vekili Osman Fatih Eryiğit, İlçe Malmüdür Vekili Atakan Öztoklu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ergin Gök, İlçe Sağlık Müdürü Sevilen Köktürk, İlçe Tapu Müdürü Hadi Aydın, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatma Özdoğan, İlçe Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Nurhan Yaban, Sosyal Hizmet Merkezi Ek Birimi Müdürü Veli Köktürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Açıkgöz, muhtarlar ile çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda, kurum müdürleri, vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen eğitim, sağlık, trafik, yol, su, vb. sorun, görüş ve taleplerini alarak sorularını cevapladılar.

Toplantının ardından Ebegümeci Köyü Muhtarı tarafından verilen iftar yemeği ile program sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi