Osman Berkay Özçelik'te bugün ilginç gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz sezon Erzurumspor'dan Zonguldakspor'a transfer olan Osman Berkay Özçelik savaşçı kimliği ve mücadeleci futbolcuyla taraftarın çabuk benimsediği isimler arasında yerini almıştı. İlk yarının son maçında deplasmanda Ofspor maçında bağları kopan Osman Berkay sezonu kapatmış ve ikinci yarı oynayamamıştı.

Sözleşmesi Zonguldakspor ile sona eren Osman Berkay Özçelik 3. lig ekiplerinden Düzcespor ile anlaşmış, hatta imza töreninden fotoğraf bile paylaşılmıştı. Ancak OsmanBerkay Düzcespor yönetimi ile son anda anlaşmazlığa düşerek Düzcespor'a tranfer olmaktan vazgeçti. Osman Berkay Düzcespor'dan aldığı transfer peşinatını geri iade etti.

KEÇİÖRENGÜCÜ İLE ANLAŞTI

Osman Berkay Özçelik'in Düzcespor ile bağlarını kopardığını öğrenen Keçiörengücü yönetimi genç futbolcu ile temasa geçerek anlaşmaya vardı. Osman Berkay Özçelik Pusula'ya yaptığı açıklamasında Zonguldakspor'da çok güzel günlerinin geçtiğini ancak talihsiz bir sakatlık yaşadığını söyledi. Zonguldakspor ve muhteşem taraftarı unutmayacağını söyleyen Osman Berkay yarın Keçiörengücü ile sözleşme imzalayacağını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi