Düzce Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Teknolojileri Bölümü tarafından düzenlenen "Yalın Üretim" başlıklı konferansta, İmteks Ticaret A.Ş. Sürekli İyileştirme Müdürü Hasan Hüseyin Köleoğlu öğrencilerle bir araya geldi.
Düzce Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe; Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gülden Abanoz, Öğretim Görevlisi Çiğdem Dursun Çalışan, Öğretim Görevlisi Dr. Filiz Dursun ve öğrenciler katıldı.
Yalın üretim konusunun ortaya çıkışıyla ilgili bilgiler vererek sunumuna başlayan Hasan Hüseyin Köleoğlu, yalın üretimin tekstilde çok önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. Ülkemizin, istenilen talebe hemen cevap verebilecek üretim bandına sahip olduğu için tekstilde vazgeçilmez olduğuna dikkat çeken Köleoğlu, üretim bandının yalın üretim felsefesi ile oluşturulmaması durumunda tekstildeki başarıların gerçekleşemeyeceği uyarısında bulundu.
Yalın üretimin Japonya'da başlayan bir üretim şekli olduğunu dile getiren davetli konuşmacı, bu modelin üretimde çok büyük kolaylıklar sağladığını ve israfı en aza indirdiğini sözlerine ekledi. Konuşmasının son bölümünde iş tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Hasan Hüseyin Köleoğlu, iş hayatının zorlukları karşısında sabırla çalışmak gerektiğini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.
Konferans, davetli konuşmacı Hasan Hüseyin Köleoğlu'na teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi