Düzce Üniversitesi, Konuralp yerleşkesinde yer alan spor tesislerini; öğrencilerinin, personelinin ve Düzcelilerin hizmetine sunuyor.
Eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanında bulunduğu şehre ve bölgeye değer katan Düzce Üniversitesi, çağın en önemli sorunlarından biri olan hareketsizliği yok etmek için spor tesislerinin kullanımını sadece üniversite mensuplarına değil, herkesin kullanımına açarak sporu bir yaşam tarzı haline getirmeyi hedefliyor.
Düzce Üniversitesi spor tesisleri bünyesinde, 4 bin 890 metrekarelik alan üzerine kurulmuş aynı anda 30 kişi tarafından kullanılabilen 270 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzu bulunuyor. Bu kapalı yüzme havuzu içerisinde bayan ve erkeklerin ayrı ayrı kullanabileceği 4-6 kişi kapasiteli 2 adet sauna, hizmet veriyor.
Hizmet kalitesi yönünden özellikle büyük ilgi gören ve hafta içi tam gün hizmet veren kapalı yüzme havuzu, kondisyon salonu ve sauna, 18 Şubat 2017 tarihinden itibaren hafta sonu Cumartesi ve Pazar günlerini de kapsayacak şekilde Pazartesi günleri hariç haftanın 6 gününde de hizmet vermeye devam edecek.
750 seyirci kapasiteli, üst katında kondisyon salonu bulunan basketbol, futbol, voleybol ve hentbol sahası olarak kullanılabilen Kapalı Spor Salonu, bin 500 seyirci kapasiteli, tabanı sentetik çim kaplı, Stadyumu ile Düzce Üniversitesi, mensuplarına ve Düzcelilere sporun tüm renklerini tatma olanağı sağlıyor.
Düzce Üniversitesi spor tesislerinden; Maliye Bakanlığı'nın belirlediği en düşük ücretlerle; birinci grupta Üniversite öğrencileri, ikinci grupta Üniversite personelleri ve aileleri ile birlikte emekliler ve üçüncü grupta ise kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personeller ve misafirler yararlanıyor. Bununla birlikte kullanıcıların ilgisini çeken tam ve yarım aylık abonelikler de cazip fiyat avantajları sunuyor. Ayrıca tam aylık abonelik durumunda belirli saatlerde sauna hizmeti ücretsiz veriliyor.
Spor tesislerini kamuya açan Düzce Üniversitesi, taban fiyat uygulaması ve uygun fiyat aralıklarıyla spor yapmak isteyenlere önemli fırsatlar sunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi