Düzce Üniversitesi Atmosfer Topluluğu öğrencileri, Akçakoca'daki bir ortaokulun bahçe duvarına çeşitli figürlerde resimler yaparak okula güzel bir görünüm kazandırdı.
Topluluk üyesi 45 öğrenci, Akçakoca'da bulunan Mustafa Açıkalın Ortaokulu'nun bahçe duvarlarına çeşitli hayvan figürleri, çizgi film karakterleri ve manzara resimleri çizerek farklı bir etkinliğe daha imza attı.
Geçtiğimiz yıl birçok çevre etkinlikleri düzenlediklerini söyleyen Topluluk Başkanı Sinem Görmek, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nda gerçekleştirdikleri ilk etkinlik ile çevreyi ve okulu güzelleştirmek istediklerini belirtti.
Yaptıkları çalışmanın uzun yıllar boyunca kalıcı olması için yağlı boya kullandıklarını ifade eden Sinem Görmek, okul yönetimiyle işbirliği içerisinde, eğitim gören öğrencilerin de katılımıyla duvarları titiz ve dikkatli bir şekilde boyadıklarını sözlerine ekledi. Sinem Görmek, bu yıl Topluluk olarak çevre, doğa, spor, bilim ve kültür alanında birçok etkinlik düzenlemek istediklerini dile getirerek düşüncelerini paylaştı.

Editör: Pusula Gazetesi