Düzce Üniversitesi, Türkiye Eğitim Derneği (TED) Kdz. Ereğli Koleji Vakfı'nın düzenlediği "Geleneksel Üniversite Tanıtım Fuarı" etkinliğine katıldı.
Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerin, gelecekleri adına bilinçli üniversite ve meslek seçimi yapabilmeleri için organize edilen etkinlikte Düzce Üniversitesini, İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü çalışanları temsil etti. Tanıtım standını ziyaret eden öğrencilere; Düzce Üniversitesi'nin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.
Düzce Üniversitesinin teknolojik olanaklara sahip derslikleri, donanımlı akademik kadrosu ve modern eğitim programlarıyla tercih edilen yükseköğretim kurumları arasında yer aldığı vurgulandı. Üniversitenin öğrencilerine sunduğu ekonomik, sosyal ve kültürel imkanların da anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri rehber öğretmenler ve öğrencilerle paylaşıldı.
Düzce Üniversitesinin gerek eğitim-öğretim, gerek bilimsel araştırma, gerekse bölgesel kalkınma alanlarında öncü çalışmalar yürüttüğünün dile getirildiği tanıtım etkinliğinde, Düzce Üniversitesinin yükseköğretimde doğru bir tercih olacağı ifade edildi.

Editör: Pusula Gazetesi