Şeffaf, katılımcı ve demokratik bir yönetim kültürü oluşturmak amacıyla Düzce Üniversitesi'nde hayata geçirilen Açık Kapı Günü'nün 20.'si, Rektör Yardımcıları tarafından gerçekleştirildi.
Öğretim elemanları, idari personeller ve öğrenciler başta olmak üzere tüm paydaşların fikirlerini, beklentilerini, eleştirilerini, iyileştirme önerilerini dinlemek amacıyla düzenlenen Açık Kapı Günü'nde; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin üniversite mensuplarını kabul ederek kendilerine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Eğitim-öğretim, bilimsel proje, sosyal sorumluluk ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere gündeme gelen alanlara ilişkin detaylı açıklamalarda bulunan Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları, mensupların düşünce ve öneriyle Düzce Üniversitesi'nin daha iyi noktalara geleceğini ifade etti. Paydaşların her fikrine değer verdiklerini dile getiren Rektör Yardımcıları, Açık Kapı Uygulamasıyla sağlık bir iletişim ortamı oluşturulduğunu belirterek katkı veren herkese teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi