Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark işbirliğiyle düzenlenen Düzce Çocuk Teknopark 2. Dönem Eğitim Programı Kapanış Töreni, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, öğretim üyeleri, eğitim programından mezun olan çocuklar ve aileleri katıldı.
Robotik, Kodlama, Laboratuvar, Sanat-Tasarım, Sosyal Girişimcilik, Güvenli Yaşam ve İlk Yardım ile bütünleştirilmiş, çağdaş öğrenme kuramlarıyla çocukların ilgi ve taleplerine göre hazırlanan Düzce Çocuk Teknopark ikinci dönem eğitim programı, Düzce Üniversitesi'nin alanında uzman akademisyenleri tarafından yürütüldü. 20 öğrencisi ile üç haftalık yaz okulu uygulaması şeklinde gerçekleştirilen eğitimlerde; öğrenciler öğrenmenin eğlenceli yönünü keşfettiler. Sınıf ve laboratuvar ortamlarında verilen eğitimlerle genç beyinlere analitik düşünceyi aşılamayı amaçlayan Düzce Teknopark, öğrencilerin yeteneklerini ve hayal güçlerini geliştirerek önemli bir eğitim programına imza attı.
Açılış konuşmalarının sonrasında belge takdim törenine geçildi. Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin tarafından Düzce Çocuk Teknopark eğitimcilerine teşekkür belgeleri, çocuklara ise eğitmenler tarafından başarı belgeleri takdim edildi. Belgelerini alan öğrenciler, yaşadığı mutluluğu aileleriyle paylaştı.
Eğitim programına katılan öğrenciler ile birlikte tören pastası kesilmesiyle devam eden Kapanış Töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi