Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu 2017-2018 sezonunda tüm branşlardaki sporculara başarılar diledi. Şengüloğlu, "Kulübümüzde kurumsal bir yapı oluşturmak için hem A takımlarda, hem altyapı takımlarında büyük mesai harcıyoruz" dedi.
Yeni sezon için tüm hazırlıkları tamamlayan Düzce Belediyespor'da kulüp başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, açıklamalarda bulundu. Yeni sezonun yeni heyecan olduğunu ifade eden Şengüloğlu, "Tabi ki her takım gibi biz de bu duyguları yaşayacağız. Sporun dostluk, kardeşlik, centilmence mücadele olduğunu unutmayan, rakiplerine saygı duyan, Türk Sporunun gelişimi için elinden geleni yapan, saha içinde ve dışında Fair-Play ruhuyla hareket eden ve elbette kazanmak için sahada terinin son damlasına kadar mücadele ederek bu sezonu tamamlamak istiyoruz. Bilindiği üzere geçen yıl Türkiye Basketbol 1.Liginde ilk kez mücadele etme şansı yakaladık. Lige katılım sürecimiz gerçekleştiğinde ligde yer alan tüm takımlar transferlerini tamamlamış ve hazırlıklarına başlamıştı. Biz ise oldukça hızlı bir şekilde transferleri yapmak zorunda kalıp, ancak Federasyon Kupasında tüm takımı bir araya getirebilmiştik. Bu tüm olumsuz şartlara rağmen lige tutunmayı başardık. Play-Off seviyesini de zorlayabileceğimizi gördük. Geriye doğru baktığımızda doğru kararların yanı sıra hatalarımızın da olduğunu görüyoruz. Yanlışıyla doğrusuyla yapılan her şeyin bize tecrübe kattığını söyleyebilirim. Erkek Voleybol takımımızda da yeni yapılanmaya gittik. Bu yıl da Play-Off hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Kadın Basketbol takımımız geçen yıl Bölgesel Ligde tecrübe kazandı. Düzcemizin kendi çocukları ile yolumuza devam ediyoruz. Yaş ortalamamız oldukça küçük olmasına rağmen geçen yıl kızlarımız Play-Off'a katılmayı başarmıştı. Bu yıl ligi tanıyorlar. Daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendilerine güvenim tam. 'Bizim Kızlarımıza' sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kulübümüzde kurumsal bir yapı oluşturmak için hem A takımlarda, hem altyapı takımlarında büyük mesai harcıyoruz. Hatalarımızdan ders çıkararak daha iyiyi, daha doğruyu yakalamayı hedefliyoruz. Kuracağımız yapının kişilere bağlı kalmadan uzun yıllar Düzce'mize hizmet etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Yeni sezonda, önceki yıldan edindiğimiz tecrübeyle, takım antrenörlerimizle, takımda kalan ve yeni gelen oyuncularımızla ve en önemlisi gün geçtikçe bağımızın daha da güçlendiği taraftarımızla başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyoruz. Öğreniyoruz ,sürekli öğrenmeye devam ediyoruz ve öğrenmeye devam edeceğiz. 2017-2018 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyor, başarılı, sağlıklı, heyecanı yüksek, izleyenlerin keyif aldığı bir sezon olmasını temenni ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi