Kanal B Zonguldak Muhabiri Duygu Elma, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) çalışanı, Demirören Haber Ajansı muhabiri ve Pusula Gazetesi Köşe Yazarı Cüneyt Özfidan ile dünya evine girdi.

Genç çift, Okyanus Düğün Bahçesi'nde düzenlenen nikah töreni ve düğün ile evlendi. Nikah törenine, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, GMİS Genel Başkanı Halan Yeşil ve yönetim Kurulu Üyeleri, GMİS Üzülmez Şube Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Alaz, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, GMİS Teşkilatlandırma Genel Sekreteri Tayfun Demir, ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Kanal B Zonguldak Temsilcisi Volkan Haberal, DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, MHP önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları, basın mensupları, genç çiftin arkadaşları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Çift, giriş danslarını etmelerinin ardından nikah törenine geçildi.Nikah törenini, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan gerçekleştirdi.

Çiftin nikah şahitliklerini ise Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kanal B Zonguldak Temsilcisi Volkan Haberal, Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ ve Kazım Çetinkaya yaptı. Vali Mustafa Tutulmaz, Duygu ve Cüneyt çiftine mutluluklar dilerken evlilik müessese ile ilgili önemli hatırlatmalarda bulundu.

Nikah töreni sonrası evlilik cüzdanını her iki çifte ortak teslim eden Vali Mustafa Tutulmaz, "Çiftimizin bizler hukuki şahitliğini gerçekleştirdik sizler fiili nikah şahitliğini gerçekleştirdiniz. İnşallah mutlu olurlar. En kötü günleri bununki gibi olsun deriz ancak hayat tabiki böyle değil. Birbirinizi gerçekten sevin, birbirinize hoşgörü ile bakın ve birbirinizi değiştirmeye çalışmayın. Kimse değişmiyor. Birbirinize özellikler saygı duyun. Saygı duyun ve tekrar söylüyorum birbirinizi kesinlikle değiştirmeye çalışmayın. Bunun arkasında mutsuzluk oluyor. Ailelerinizi ve birbirinizin ailesini kendi aileniz olarak görün. Birbirinizin anne ve babasını kendi anne ve babanız olarak görün, saygı gösterin. Mutluluk çevreyle, aile ile birlikte oluyor buna dikkat edin. Bizler sizlerin mutluluğunun daim olması için bu hatırlatmaları yapıyoruz. Allah tekrar mesut etsin. Allah bu topluma hayırlı evlatlarla hizmet etmeyi nasip etsin" dedi.

Basın mensubu olan genç çifte şaka da yapan Vali Tutulmaz, "Bu güne kadar hep sizler bizim peşimizdeydiniz. Heyecan ve sıkıntı hep bizdeydi. Bu gün sizin sıkıntılı ve heyecanlı halinizi görmekten mutluluk duyuyorum. Allah tekrardan mesut etsin mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.