Serdar Davulcu başkanlığında 14 Ekim 2017'de yapılan kongre ile göreve gelen AK Parti Devrek Gençlik Kolları, 1'inci yılını kutluyor. Bir senedir bu görevi başarı ile yürüten Başkan Serdar Davulcu, konu ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Davulcu, mesajında, "Bir önceki dönem Başkanımız Muharrem Terzi'nin 7 senedir yaptığı bu görevi ve taşıdığı bayrağı, arkadaşlarımız ile sıkı sıkı tutarak daha iyi yerlere taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir sene boyunca üniversite ve liseli kardeşlerimiz ile birçok etkinlik yaptık ve programlara katılım sağladık. Özellikle 'Geleceğin AK Partililerini Yetiştirmek' adı altında parti binamızda iki haftada bir olmak üzere genç yaştaki ya da seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan liseli kardeşlerimize kahvaltı programları organize ettik. Yine tüm gençlere yönelik 'Çaylar Bizden, Sohbet Sizden' adı altında etkinlik organize ettik. Yönetim olarak yine birçok etkinlik yaparak kaynaşmayı sağladık. Sosyal sorumluluk projelerinde yer aldık. Özellikle genel seçimlerde arkadaşlarımız ile gece-gündüz demeden çalışmalarda yer aldık. Köy köy, mahalle mahalle gezdik. Bu çalışmalar sonucu seçimlerde il bazında birinci ilçe teşkilatı olmayı başardık. Bunun yanı sıra yine il bazında aylık performans sistemlerinde 8 tane il birinciliğimiz, seçimin yapıldığı Haziran ayında da Türkiye 22'nci si olmayı başardık" dedi.

"KOŞACAĞIZ, KOŞACAĞIZ RİSK ALARAK KOŞACAĞIZ"

"Bizler, 'Gençler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecek' diyen Liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan gitmeye devam edeceğiz" diyen Başkan Serdar Davulcu, "Yine Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Koşacağız, koşacağız risk alarak koşacağız'. AK Gençlik, 'kim var hizmette?' diye sorulduğunda sağına-soluna bakmadan fert fert, 'Ben de varım' diyebilen bir gençliktir. Ecdadının nesline sahip çıkan bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan partimizin bir neferi olmak onur ve gurur verici... AK Parti Devrek Gençlik Kolları olarak bugüne kadar durmadık, 'Ulaşılmadık genç kalmayacak' şekilde durmadan yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"GENÇLİK TEŞKİLATI HAZIR, ADAYIMIZI BEKLİYORUZ"

Yerel seçimlerin önemine değinen Başkan Davulcu, "Önümüzde bir yerel seçim var. 2004, 2009 ve 2014'de olduğu gibi AK Parti olarak tekrar seçimleri kazanmak istiyoruz. Çalışmalara şu andan itibaren başladık. Biz yerel seçime hazırız, yerel seçim bize hazır mı? Durmak yok, işimiz çok" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi