Bitcoin çoğu kişi tarafından şimdiye kadar oluşturulan en başarılı dijital para birimlerinden biri olarak kabul edilmektedir . 2009'da piyasaya sürülmesinden bu yana meydana gelen astronomik yükselişi, neredeyse herkes için milyarlarca dolar kar sağladı.

Bitcoin'in ilk çıktığı zamanlara dönersek hiç kimse bu denli kar sağlayacağını bilmiyordu ve treni kaçıranlar şimdilerde oldukça pişman kaçırmayanlar ise Bitcoin zengini olarak tanımlanmakta. Ayrıca aşağıda aşağıdaki listede yer alan birkaç kişi sadece erken benimseyen değil, aynı zamanda ekonomik fırsatını da öngördü.

Peki şu anda Bitcoin nedir? Bitcoin nasıl alınır? dediğinizi duyar gibiyim o zaman detaylı bilgi edinmek isteyenler için kısaca Bitcoin'i anlatalım.

Bitcoin Nedir?

Peki Bitcoin nedir?, 2009 yılında Satoshi Nakamoto takma adını kullanan anonim biri tarafından oluşturulan dijital para birimidir. Genel tanımıyla Bitcoin bir kripto para birimidir, bir tür elektronik nakittir. Merkez bankası veya tek yöneticisi olmayan, aracılara ihtiyaç duymadan eşler arası bitcoin blockchain ağında kullanıcıdan kullanıcıya gönderilebilen merkezi olmayan bir dijital para birimidir. Blockchain teknolojisi ile güçlendirilmiştir. Ek olarak Bitcoin açık kaynaklı bir yazılımdır.

Bitcoin Nasıl Alınır?

Peki Bitcoin nasıl alnır? Treni kaçırdığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bitcoin üzerinden hala kazanç sağlayabilirsiniz. Yapmanız gerekenler öncellikle Bitcoin'i nereden alacağınızı belirlemek olmalıdır. Bitcoin'i alacağınız bir çok kripto para borsası mevcuttur. Ama çok iyi araştırma yaparak size kaliteli destek sağlayan ve komisyon oranları oldukça düşük kripto para borsalarını tercih etmelisiniz. Icrypex yatırımcısına 7/24 destek sağlayan nadir kripto para borsalarındandır. Kripto para borsaları ve Bitcoin hakkında detaylı bilgi almak isterseniz Icrypex müşteri temsilcileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Peki adım adım Bitcoin nasıl alınır:

1.Icrypex'te hesap aç

İlk adım olarak Bitcoin'lerinizi saklayabileceğiniz bir Bitcoin cüzdanınızın olaması gerekir. Bunun için Icrypex'te hesap açarak Bitcoin cüzdanınızı basit adımlarla oluşturabilirsiniz.

Bitcoin üyelik girişi için tıklayın.

  1. Kişisel Bilgilerini Girerek Hesap Bilgini Tamamla.

Üye girişi bilgilerinizi tamamladıktan sonra hesap bilgilerinizi girmeniz için ihtiyacınız olan bilgiler TC kimlik numanızı ve doğum tarihinizi doğrulamaktır. Artık size iletilen hesap bilgilerini kullanarak hesabınıza kolayca Bitcoin alabilirsiniz.

Bitcoin ve kripto parayla alakalı daha fazla bilgi almak Icrypex web sitesinden yararlanabilirsiniz.

Bitcoin nedir? Bitcoin nasıl alınır? detaylı olarak açıkladıktan sonra artık Bitcoin'le hayatı değişen insanların hikayesine hep birlikte göz atalım.

Bitcoinle Zengin Olanlar

1.Kristoffer Koch

Norveçli öğrenci Kristoffer Koch, Bitcoin'in piyasaya ilk çıktığı 2009 yılında 150 Kroner (27 dolar) yatırım yaparak 5.000 Bitcoin satın almıştı. 2013 yılında yaptığı yatırımı hatırlayan Koch, şifresini hatırlamak için biraz çaba sarf etse de hoş bir sürpriz onu bekliyordu. 2009 yılında aldığı 5.000 Bitcoin'in değeri binlerce kez katlanarak yaklaşık 900 bin dolar seviyesine ulaştı.

  1. Jered Kenna

Jered fırsatı önceden gören nadir isimlerin başında geliyor. Çünkü Bitcoin'i sadece Bitcoin'i coin başına sadece 20 cent olduğu zamanlarda satın almıştı. Daha sonra Bitcoin'in artışına göre hatrı sayılır miktarda Bitcoin aldı ve şu an Kolombiya'da Bitcoinle ödeme alan bir bira fabrikasının sahibi.

  1. Charlie Shrem

Charlie daha 22 yaşındayken yolun sonundaki ışığı görmüş ve Bitcoin'in ilk çıktığı yıllarda çok sayıda Bitcoin almıştı.

  1. Yifu Guo

Tüm dünyadaki Bitcoin işlemlerinin işlenmesi ve blok zincirine eklenmesi için bilgi işlem gücü gerekir. Bu işlemi gerçekleştiren madenciler vardır. Madenciler, işlemi başarıyla tamamladıklarında Bitcoin ile ödüllendirirler. Yifu Guo, bu noktada Bitcoin madenciliği yapmak amacıyla bir cihaz geliştirdi. Guo, bu cihazla hem Bitcoin kazandı hem de geliştirdiği cihazı şirketlere sattı. Guo'nun servetinin 15 milyon Dolar olduğu tahmin ediliyor.

Bu liste bu şekilde uzayıp gider. Siz de bu başarı öykülerine ortak olarak aynı şansı yakalayabilirsiniz.