Alaplı Belediyespor Pazar günü Devrek Belediyespor ile oynayacağı play-out maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Deplasmanlı Amatör Süper Ligde namağlup şampiyon olan Alaplı Belediyespor'un Antrenörü Gökmen Başoğlu ve Genel Menejer Ali Ünlü bu zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Taraftarları maça davet eden Başoğlu ve Ünlü hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu söylediler.

BAŞOĞLU: "ALAPLI İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇ"

Alaplı Belediyespor antrenörü Gökmen Başoğlu yaptığı açıklamasında "Her iki takımda kazanmak için sahada olacak. Kazanan takım bütün yılın emeğinin karşılığını almış olacak. Biz kazanmak için sahada olacağız. Önemli bir maç olacak. O gün sahaya gelen seyirciler önemli, güzel bir maç izleyecekler. Oyuncularımla birlikte bütün sezon bu maç için hazırlandık. İlk etap olan şampiyonluğu elde ettik. Bunun için herkese teşekkür ediyoruz. Başta Belediye Başkanımız Nuri Tekin'e, taraftarlarımıza, tüm Alaplı halkına ve bütün sıkıntılarımızı çeken, özverili davranan futbolcularımıza da teşekkür ediyorum. Güzel bir gün yaşayacağız. Alaplı için önemli bir gün. Özlem duyduğumuz Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için orada olacağız. İnşallah güzel bir futbolla kazanmak nasip olur. Bütün enerjimizi ve mesaimizi bu maç için harcıyoruz" dedi.

ÜNLÜ: "ALAPLI TARİHİNİN EN BAŞARILI KADROSU"

Alaplı Belediyespor genel menejeri Ali Ünlü ise yaptığı açıklamasında "Geçen sene Bölgesel Amatör Lig'i hak etmiştik. Ancak bazı şanssızlıklardan dolayı Bölgesel Amatör Lig'e çıkamadık. Bu sene namağlup şampiyon olduk. Ereğli Belediyespor keşke şampiyon olsaydı ve 3. Lig'e çıksaydı. O zaman bizde direkt çıkacaktı. Ama nasip değilmiş. Devrek ile baraj maçı oynayacağız. Devrek Belediyespor bu sene çok iyi mücadele etti. Sürpriz galibiyetler aldı. İyi bir kadroları var. Suat Kerçin gibi büyük bir silahları var. Çok güzel bir maç olacak. Sahada bundan sonraki söz futbolcularımızın. Onlara güveniyoruz. İnanıyorum ki zoru başaracaklar. Onların üst ligde mücadele etmeleri tek fark. Kadro açısından hiçbir farkımız yok. Hatta ben iddia ediyorum kadro kalitesi olarak biz öndeyiz. Ama onlar bir üst ligde oynadıkları için performans ve fiziksel üstünlükleri var. O gün futbolcularımızın inançları ve hırsları ile müsabakadan galip ayrılacağımıza inanıyorum.

Bu kadronun kurulmasında büyük emek sarf eden Belediye Başkanımız Nuri Tekin'e, Belediye Başkan yardımcımız Fikret Aydın'a, bizimle iyi günde kötü günde bir arada yer alan taraftar grubumuza sonsuz teşekkür ediyoruz. Yalnız Belediye Başkanı ve yönetimi ile ibaret değildir. Siyasetçiler, sivil toplum örgütleri ve iş adamlarının da sahip çıkması gerekiyor. Daha çok destek lazım. Özellikle Devrek Belediyesi'nin milletvekili oldukça iyi çalışıyor. Stad, proje her şey var. Bizde de artık, siyasilerin ve iş adamlarının devreye girmesi gerekiyor. 2 gün kaldı maça. Birilerinin çıkıp benden de prim demesi gerekiyor. Alaplı tarihinin en başarılı kadrosu var. Bir daha böyle bir kadro kurulamaz. Ama bu kadroya insanların duyarsız kaldığını görüyoruz" dedi.

"DÜNYA ÇAPINDA NAM SALMIŞ BİR İSMİ GETİRECEĞİZ"

Genel Menejer Ali Ünlü, "Eğer Alaplı Belediyespor bir üst lige çıkarsa, Süper Lig'de forma giymiş, Dünya çapında nam salmış bir ismi Alaplı'ya getireceğiz. Az imkanlarla çok önemli bir ismi getireceğiz. Buradan söz veriyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi