Devrek te her iki sokağa çıkma yasağında da Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un selamlarını ileten ve evde kal çağırısını anons eden bir minibüs gezdi Devrek sokaklarında. Bunun sonucunda geçen hafta, 3 günü bayram arifesi kalabalığında yaşadı Devrek. Kolluk kuvvetlerin sokağa çıkma yasağını uyguladığı günlerde sanki yasak yokmuş gibi anons yaptıran Başkan Bozkurt'un en ufak bir çağrısı olmadı.

Son 4 günlük yasakta minibüs yollara çıktı, polisin jandarmanın sokağa çıkana ceza kestiği halde, evde kal anonsuna halk pazarı reklamı eklendı.

Sonuç; Devrek sokakları banka önleri tarihi kalabalıklarından birini yaşıyor bugün. Reklamımı yapacağım diye düşüncesizce yapılan Don Kişotluğun sorumluluğunu kim üstlenecek?

Üstelik Çetin Başkanın gözdesi Halk Pazarında her şey kontrollü giderken, Devrek Pazaryeri açılan sergilere rağmen Devrek'in caddeleri gibi kontrolsüz kaderine bırakılmış durumda.

Gecen hafta pazar girişinde 36.5 çıkısında 34 ölçen ateş ölçerlerin tamamı bugün yeni halk pazarında kullanılıyor. Yani sizin anlayacağınız Halk Manavı in, Devrek Pazarı out.