Zonguldak'ta bir düğünde çıkan silahlı kavgada, 4 kişi yaralandı. Olay sonrası polis ekipleri şehirde göz açtırmadı. Olayın faili ise, yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, olay, önceki akşam saatlerinde Merkeze bağlı Dilaver Mahallesi Karamanya Sokak üzerindeki bir okulun bahçesinde meydana geldi. Aralarında önceye dayalı husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 4 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Düğüne gelen davetliler ise, bir anda silahlı kavganın arasında kaldı. Davetliler, panikle sağa-sola kaçışırken, olayda yaralananlar için sağlık ekipleri çağrıldı. Olayda; 28 yaşındaki S.Ş., 21 yaşındaki Ö.K. ve 23 yaşındaki C.T.'yi silahtan çıkan kurşunlarla yaralanırken, seken kurşunların hedefi olan 49 yaşındaki N.K. isimli kadın ise ayağından yaralandı. Yaralılardan S.Ş., Ö.K. ve Ç.T., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne, N.K. ise Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


POLİSTEN MAHALLEYİ ABLUKAYA ALDI


Kavganın ardından polis, düğünün yapıldığı alanda geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, olayın faili olduğu öğrenilen Y.K.'yı ve ismi öğrenilemeyen 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi