Düğününüzü planlarken bütçemi nasıl yöneteceğim, kimlerle çalışacağım, bir yandan ev için neler almam gerekiyor, nasıl bir düğün dekorasyonu seçmeliyim gibi birçok soru kafanızı meşgul ediyor olabilir. Tam da bu aşamada Bridolog yanınızda! Düğün planlamaya başladığınızda A'dan Z'ye her şey için Bridolog'dan yardım ve fikir alabilirsiniz.

Bridolog'un ücretsiz olarak sunduğu planlama araçları sayesinde hiçbir şeyi atlamadan düğününüzü kolayca planlayabilirsiniz. Örneğin, Yapılacaklar Listesi'nde düğün gününüze kadar her ay neler yapmanız gerektiğine dair detaylı bir liste bulacaksınız. Bütçe Planlayıcı'da ise toplam bütçenizi ve her kalem için ne kadar bütçe ayırdığınızı yazarak daha planlı hareket edebileceksiniz. Ayrıca en zor şeylerden birinin oturma düzeni yapmak olduğunu biliyoruz. Bridolog'un Masa Düzeni aracı sayesinde oturma düzenlerini kolayca belirleyebilirsiniz. Ayrıca yeni taşınacağınız eve neler alacağınıza dair bir liste isterseniz Ev İhtiyaç Listesi aracına göz atmanızda fayda var.

Bridolog'daki düğün planlama araçlarının yanı sıra düğün dekorasyonundan, gelinliklere, düğün hediyeliklerinden, davetiyelere kadar ilham alabileceğiniz binlerce fotoğraf bulunuyor. Bunlara göz atıp, beğendiklerinizi kolayca kaydedebilirsiniz. Üstelik Bridolog.com'da bulunan Öneriler kısmından düğünle ilgili birçok konuda yardımcı yazılar bulabilir, Gerçek Düğünler kısmında ise gelinlerle yapılan röportajları okuyabilirsiniz.

Ve belki de en önemlisi Bridolog'da profesyonel ve oldukça kaliteli düğün firmalarını görebilir, işlerini inceleyebilir ve iletişime geçebilirsiniz. Düğününüzü planlarken Bridolog'a üye olmayı unutmayın!

Yüzlerce Gelinlik Modelleri Arasından Fikir Alın

Gelinlik seçimi çoğu gelin için zorlu bir süreç olabiliyor. Herkes hayalindeki gelinliğe ulaşmaya çalışıyor ve bunun için birçok mağazaya gidip yüzlerce gelinlik modeli deniyor. Aslında önceden yapılacak online bir araştırma gelinlerin işini oldukça kolaylaştırabilir.

Bridolog her sezon yabancı ve Türk gelinlik tasarımcılarını yakından takip ediyor ve Bridolog.com'da yüzlerce gelinlik modelini sizler için sergiliyor. Birçok gelinlik modelini marka, gelinlik kesimi, yaka kesimi, kol kesimi, kumaş, tema ve detay seçenekleriyle filtreleyebilir, aradığınız gelinlik modellerine kolayca ulaşabilirsiniz. Bu nedenle gelinliğinizi seçmeden önce Bridolog'a göz atmayı unutmayın!

Seçkin Düğün Firmaları ile İletişime Geçin

Her geçen gün düğün firmalarının sayısı artıyor, ancak bu da evlenecek çiftlerin akıllarını karıştırmakla birlikte kendilerine en uygun profesyonel firmayı bulma olasılıkları azalıyor. Oysaki kaliteli ve işinde başarılı düğün firmalarıyla çalışmak çok önemli. Bu sayede hem daha rahat ve stressiz bir süreç geçirebilir hem de dilediğiniz düğüne sahip olabilirsiniz.

İşte doğru firmaları bulmak konusunda da Bridolog yanınızda! Bridolog, websitesinde işinde oldukça başarılı, deneyimli ve profesyonel düğün firmalarıyla iletişime geçiriyor. Bridolog.com üzerinden düğün organizasyon firmalarından, fotoğrafçılara, gelinlikçilerden, davetiyecilere kadar birçok firmanın önceden yaptığı işeri inceleyebilir, iletişim bilgilerine ulaşabilir ve de ücretsiz olarak fiyat teklifi alabilirsiniz!

Şimdi hemen Bridolog.com üzerinden düğününüzü planlamaya başlayın!