Erkek modasında yenilik yapan ve yeni tasarım ve bedenler ile Dufy ürünleri en yeni modellerle görücüye çıkıyor. Her çeşit erkek kıyafetinin yer aldığı markanın en çok dikkat çekenler takım elbiseler, tshirt, gömlek geliyor. Bunun yanı sıra günlük hayatta küçük dokunuşlar ile daha şık bir görünüme sahip olmanız için tasarlanan aksesuarlar, indirimli fiyatlar ve kampanyalarla ürün listesinde.

Erkek Takımları

Şık bir görünüme sahip olmak için en şık slim fit erkek takım elbise modelleri bu sezonda kendini gösteriyor. Ayrıca bu takımların kesim ve dikim şekilleri tüm genç erkekler için uygun olacak standartta tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra klasik model olan erkek ayakkabıları da takım elbiseler ile uyumlu bir yapıdadır. Erkek takımlarına uygun klasik ayakkabılar ortalama standartta numaraya sahip. Ayrıca takımlarda kullanmak üzere takım mendili ve kravatlar da mevcut. Normalden daha uygun fiyatlar ile satılan bu aksesuar ve erkek takım çeşitleri firmanın resmi web sitesinde satışta. İstenildiği zaman sadece bir tıkla siparişiniz hazır hale geliyor.

Aksesuar Çeşitleri Nelerdir?

Genel olarak spor ve klasik kıyafetlerde kullanılmak üzere kemerler bulunuyor. Takım elbiselerinde kullanılmak üzere deri ve su geçirmeyen cüzdanlar ve takımlara uygun mendiller bulunuyor. Bu aksesuarların yanı sıra birçok aksesuarın iç içe bir paket içinde olduğu hediye paketleri de mevcuttur. Çeşitli türden takım elbise düğmesi ve ayrıca çoraplar da mevcut. Hem sade hem de spor kıyafetlerde kullanılmak üzere üretilmiş çoraplar bulunuyor.

Erkek Kıyafetleri

Erkek kıyafetleri arasında average fit olarak adlandırılan ve ortalama bedene sahip olan polo tshirtler var. Bunun yanında ister cepli isterse de cepsiz olan tshirtler baskıda da çeşitli seçeneklere sahiptir. İstenildiği gibi bir bakıya sahip tshirt çeşidini Dufy.com.tr erkek giyim sitesinde bulabilirsiniz. Gömlek çeşitlerinden ise yakalı veya dar kesim çeşitlerinden istediğinizi sipariş edebilirsiniz. Kışın giymek üzere birçok yelek, ceket ve mont çeşitleri de mevcuttur. Kış ayları gelmeden en uygun fiyat ile bu eşyalara sahip olup şık bir mevsim geçirebilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi