Merkez Hakem Kurulu hafta sonu çeşitli liglerde oynanacak müsabakalarda Zonguldaklı hakem ve gözlemcilere görev verdi.

Zonguldaklı B Klasman hakemlerimizden Hakan Ergin Pazar günü 2. Lig Beyaz grupta oynanacak olan Gümüşhanespor-Ankara Demirspor maçında 4. Hakem olarak görev yapacak.

Bölgesel hakemlerimizden Furkan Güney Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde oynanacak olan Yeni Amasyaspor-Ladik Belediyespor maçında düdük çalacak. Aynı maçta Furkan Güney'in yardımcılıklarını ise yine Zonguldak Bölgesel yardımcı hakemlerimizden Sinan Günaydın ve Taner Köse yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Bölgesel gözlemcilerimizden Osman Ender Bulut Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde oynaacak olan Sinopspor-Sungurlu Belediyespor maçında gözlemcilik görevi yapacak.

Bölgesel hakemlerimizden Oğuzhan Keçeci Pazar günü Kadınlar Türkiye Birinci Futbol liginde Ereğli Belediyespor ile Ataşehir Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak. Aynı maçta bölgesel yardımcı hakemlerimizden Esra Arıkboğa ve İbrahim Kandemir ise yardımcı hakem olarak görev alacak. Bölgesel Gözlemcilerimizden Serkan Keleş ise yine Kdz.Ereğli Belediyespor ile Ataşehir Belediysepor maçında gözlemcilik görevi yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi