Gerek şekil olarak gerekse dudak hacmi olarak yüz şekline yakıştırılmayan dudak yapıları, dolgu işlemiyle çözümlenebilmektedir.

Dudak dolgusu, dudakların estetik yapısını iyileştirmek ve dudaklara hacim kazandırmak için yapılan bir uygulamadır. Uygulama oldukça kısa sürmektedir. Kişinin, yüz şekline uygun ve beklentilerini karşılayan bir dudak yapısına sahip olması mümkündür.

Cam Dolgu™ ile Hacimli Dudaklar

Cam Dolgu™ cam enjektör içinde sunulan yeni nesil bir dermal dolgudur. Kişinin her yaşta kendine güvenmesi ve iyi hissetmesine destek olmak amacı ile geliştirilen Cam Dolgu™ ürünleri yüksek saflıkta hyaluronik asit içermektedir. Hyaluronik asit dudak şeklini ve hacmini iyileştirmek için kullanılan güvenli bir maddedir. Vücutta doğal olarak bulunan hyaluronik asidin vücuda herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen Cam Dolgu, dokuda homojen olarak dağılarak dudaklarda doğal ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Bu sayede hem istenilen görünüm elde edilirken hem de doğallık bozulmamaktadır.

Cam Dolgu gibi uluslararası standartlarda üretilen ürünlerin kalıcılığı ortalama 9-12 ay arasındadır. İlk dolgunun kalıcılığı ortalama 6 ay olup tekrarlayan uygulamalarda kalıcılık da artmaktadır.

Dudak Dolgusu Nasıl Uygulanmaktadır?

Dudak bölgesi hassas bir bölge olduğundan dolayı ağrı hissedilmemesi için işlemden yaklaşık yarım saat önce uygulama yerine lokal anestezik krem sürülür. Bu sayede ağrı hissi minimuma indirilir.

Cam Dolgu, lidokain içeren ürünleri de bünyesinde barındırır. İstenildiğinde lidokain içeren Cam Dolgu ürünleriyle hasta konforunun arttırılması sağlanır. İnce uçlu iğnelerle uygulanan işlem oldukça kısa sürmektedir. Uygulama sonrası beklemeye gerek kalmadan dudaklardaki değişim hemen ortaya çıkmaktadır.

Dudak Dolgunun Yan Etkileri Var Mıdır?

Bütün tıbbi işlemlerde olduğu gibi dudak dolgusu uygulamasında da merdiven altı diye tabir ettiğimiz yerlerden uzak durulmalıdır. Dudak dolgu işlemi güvenli ürünlerle uzman bir hekim eşliğinde yapılıyorsa ciddi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Dudakta ödem, kızarıklık ve hafif morlukların oluşumu görülen en sık yan etkiler olup gayet normaldir. Bu yan etkiler birkaç gün içerisinde kendiliğinden geçmektedir.

P.R.E.M.I.U.M Teknolojisiyle üretilen Cam Dolgu™, Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır. Tüm ürünler cam enjektör içerisinde sunulmaktadır. Uygulama sonrası dokuda enfeksiyon yapma riski neredeyse sıfırdır.

Dudak Dolgusu Fiyatları Ne Kadardır?

Dudak dolgusu fiyatları kullanılan dolgu ürününe ve miktarına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. https://www.camdolgu.com/ web adresinden en yakın Cam Dolgu kliniğinden fiyat bilgisi alabilirsiniz.