Dudak dolgusu uzun dönemlerden bu yana estetik doktorları tarafından sıkça yapılan operasyonlar arasındadır. Güzel bir dudak görünümünün temel bazı püf noktaları da bulunmaktadır örneğin gülümserken diş etlerinin çıkmamasına büyük önem gösterilmektedir. Güzel dudak görüntüsünü oluşturabilmek için bazı oranlar bulunmaktadır ve doktorlar bu oranlara uyarak bir operasyon gerçekleştirmektedirler.

Yaşlılıkla birlikte veyahut belli başlı sorunların getirmiş olduğu dudak incelmesi problemi birçok insanı olduğundan daha mutsuz göstermektedir. Bu durumdan şikayetçi olan insanlar da dudak dolgusu operasyonu yaptırmak için estetik doktorlarına başvurmaktadırlar. Dudak dolgusu operasyonu oldukça ağrısız geçen bir operasyon olduğu için birçok insan güvenle bu operasyonu yaptırmaktadır.

Dudak dolgusu operasyonunda hissedilen acıyı en aza indirgemek amacıyla bazı işlemler uygulanmaktadır. Dudağa enjekte edilen madde doğal bir madde olduğundan dolayı hastaların kafasında soru işareti kalmamaktadır, dudak dolgusu operasyonu kaliteli merkez tarafından yapıldığı zaman oldukça güvenilirdir.

Dudak Dolgusu Kimler İçin Yapılır?

Dudak dolgusu operasyonundan sonra en çok sorulan sorulardan bir tanesi de yapılan bu işlemin ne kadar kalacağı hakkında olmaktadır. Doktorların söylemiş olduğu ve deneyimleyen insanların yorumlarına göre kalıcılık süresi en az 3 ay olmak üzere yapılan işlemin çeşidine göre bu süre 12 aya kadar çıkabilmektedir. Dudak dolgusu fiyatları da bu kalıcılık süresine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Dudak dolgusu operasyonu ortalama olarak otuz dakika süren kısa bir operasyondur ve oldukça basit işlemlerden oluşmaktadır. Doktorlarının öneri ve uyarılarına göre dudak dolgusu operasyonundan sonraki iki saatlik süre zarfında bir şey yiyip içilmemesi tavsiye edilmektedir. Doktorların vermiş olduğu tavsiyeleri ne kadar iyi uyulursa sürecin gidişatı o seviyede olumlu sürecektir. Dudak dolgusu fiyatları kullanılan malzeme ve uygulanan operasyonu bağlı olarak değişkenlik gösterebildiği için her merkezden farklı bir fiyat almak oldukça normaldir.

Dudak dolgusu yaptırmak isteyen insanların dikkat etmesi gereken en önemli konu fiyatlar olmak yerine kullanılan malzemelerin kalitesi olmalıdır.

Karın Germe Operasyonunda Doktor Seçiminin Önemi

Kadınlarda bazı sebeplerden kaynaklı olarak karın bölgesinde sarkmalar yaşanabilmektedir. Bu tip sorunlarda kadınlar konunun çözümü için bir araştırma yapmaktadırlar ve daha sonrasında bir estetik doktoru ile iletişime geçmektedirler. Kadınların en çok merak ettikleri konu ise karın germe operasyonu sonrasında iz kalıp kalmayacağıdır.

Operasyon sonrasında çok hafif izler kalması mümkündür ancak hem kolay gizlenmektedir izler hem de zaman geçtikçe izler beyazlamaya daha sonrasında ise kaybolmaya başlayacaktır. İzlerin kalıcı olarak gitmesini isteyen kadınlar estetik doktorunun tavsiye ettiği kremleri devamlı kullanmalıdırlar. Karın germe zor bir operasyon gibi gözükse bile Op. Dr. Gökhan Haytoğlu gibi güvenilir doktorlar tarafından gerçekleştirildiği zaman korkulacak bir durum bulunmamaktadır.