Zonguldak'ın köklü kulüplerinden DSİspor yeni yönetimini belirledi. Yıllar öncesinde özellikle futbol ağırlıklı gündemde olan ve başarılı dönemler geçiren DSİspor yeni bir yapılanmaya giderek Voleybol'a ağırlık verecek. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulda yepyeni bir yönetim oluşturularak yeni hedefler belirlendi.

YENİ YÖNETİM, YENİ HEYECAN

Yıllardır kulüp içinde olan ve DSİspor'da dönemin en etkili ve efsanevi futbolcularından birisi olan Orhan Yazıcı DSİspor kulüp başkanı oldu.

Yazıcı'nın yönetimi ise şu isimlerden oluştu: 2. Başkan Çetin Alkılıç, Sekreter Zeynel Turan, Muhasip Tarık Anıl koçak, Üye Niyazi Gedikli. Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı ve yeni yönetim kurulu üyeleri DSİ Misafirhane Salonu'nda basın toplantısı düzenleyerek yeni yönetim kurulunı tanıttı, hedeflerini açıkladı. Başkan Yazıcı, yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini belirterek, DSİspor Kulübü olarak Voleybolda bayan takımı kurarak, Zonguldak'ı Bölgesel Ligler temsil edeceklerini söyledi.

ŞUBE MÜDÜRÜ VE KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR

Başkan Yazıcı, DSİspor'un Voleybol sporuna yöneleceğini belirterek, "DSİ Spor Kulübü olarak 15 Kasım tarihinde kongremizi yaptık. Kongrenin içerisinde yeni yönetim kurulu belirlenerek el değişikliği oldu. Yıllardır bu camiaya her türlü hizmetimiz vardır. Bu dönemde arkadaşlarımızla birlikte spora hizmet etmeye devam edeceğiz. Amacımız Zonguldak DSİ Spor'u daha önceki yönetimlerin getirdiği noktadan bir tık daha yukarıya yükseltmek istiyoruz. DSİ bizim işimiz aşımız, Zonguldak'ta ki gençlere sportif anlamda da hizmet etmektedir. Geçmişte spor camiasına çok sporcular kazandırmıştır. Bizden önce DSİspor'a hizmet eden Şube Müdürümüze, Kulüp Başkanlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza ve personellere çok çok teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde DSİspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.

"BÖLGESEL LİGE MÜRACAAT EDECEĞİZ"

DSİspor olarak Voleybolda bayan takımı oluşturacaklarını belirten Yazıcı "Daha önce erkek voleybolla bir çıta yükseltilmiştik, şimdi DSİ Spor olarak kız voleybol ve bayan voleybol takımı oluşturup biran önce liglerde geleceğin sultanlarını yetiştirme adına çalışmalara başladık Bu yıl Bölgesel Lige müracaat edip Zonguldak DSİ Spor olarak bayanlarda voleybol takımımız yol alacaktır. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

TEKNİK HEYET OLUŞTURULUYOR

Başkan Yazıcı oluşturacakları Voleybol bayan takımının başına, Erkekler 2.Lig ekibi Hasad Gençlik Spor Kulübü antrenör'ü Cahit Özçelik'i getirmek istediklerini söyledi. Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, antrenör Cahit Özçelik ile gerekli görüşmelerinin devam ettiği belirterek gelecekte çok iyi bir voleybol takımı oluşturacaklarını ve bu takımla ses getireceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi