31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Selim Alan mahalle, esnaf ve vatandaş ziyaretleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra daire müdürlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Genç ve heyecanlar bir aday olan Dr. Selim Alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hakan Yüksel'i beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililerle birlikte ziyaret eden Dr. Selim Alan, Yüksel ile bir süre görüşüp sohbet etti, kurum hakkında geniş kapsamlı bilgi aldı. Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçi ve memurları tek tek ziyaret edip sohbet eden Alan, ardından Gençlik Merkezi'ne geçerek personel ve gençlerle görüş alışverişinde bulundu. Alan'ın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ziyareti sırasında gençlerden aldığı olumlu enerji için ise "Alan'a gençlik iksiri" esprileri yapılmasına neden oldu.

Gençlerle sohbetinde kendisine gösterilen ilgi karşısında moral bulan Alan, projelerinde gençlere yönelik çok güzel projelerinin olduğunu, göreve gelir gelmez kentin gelişiminin yanı sıra gençlerin önünü açacak, daha özgür ve daha rahat yaşam sürdürebilmeleri için projeleri kısa sürede hayata geçireceklerini söyledi. Gençlerden projeler hakkında olumlu mesajlar alan Dr. Selim Alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden moralli bir şekilde ayrılarak diğer ziyaretlerine yoğun bir tempo ile devam etti.

Editör: Pusula Gazetesi