31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler seçim çalışmalarına her geçen gün hız veriyor. AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Dr. Ömer Selim Alan bir çok kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra TFFHGD Zonguldak Şubesi bünyesinde faaliyet gösteren hakem ve gözlemcileri idman yaptıkları Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda ziyaret etti. Ziyarette Dernek yönetimi ve İl Hakem Kurulu yönetimi de hazır bulunup, Alan ve ekibini karşıladı.

Dr. Ömer Selim Alan hakem ve gözlemcilere hitaben yapacağı projelerle ilgili bilgi vererek destek istedi, ardından tatlı ikramında bulundu.

TFFHGD Zonguldak Şubesi sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı: "AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan Hakemlerimizin idmanını ziyaret etti. Sn. Alan'ı Dernek Başkanımız Ümit Kaya İl Hakem Kurulu üyeleri Sn. Erol Demir Sn. Yakup Çelik, Sn. Şafak Burak Kumkapı, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Osman Özdemir, Sn. Deniz Kardaş, Sn. Murat Kaskun ve Hakemlerimiz karşıladı.

Belediye Başkan Adayı Sn. Dr. Ömer Selim Alan Hakemlerimize tatlı ikramında bulundu ve müsabakalarında başarılar diledi.

Dernek Başkanımız Sn. Ümit Kaya'da , Alan'a tatlı ikramından ve nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi"

Editör: Pusula Gazetesi