Zonguldakspor'da önceki sezon forma giyen ve başarılı futboluyla taraftarın beğenisini toplayan stoper Erdinç Pekgöz Pendikspor'a transfer olarak 1 yıl Pendikspor forması giymişti. Yeni sezon öncesinde ilginç bir gelişme yaşandı ve Erdinç ile Zonguldakspor arasında görüşme gerçekleşti. Geçtiğimiz sezon devre arasında da Pendikspor'dan Zonguldakspor'a transfer olmak isteyen ancak transferi gerçekleşmeyen Erdinç'in tekrarkırmızı-lacivertli formayı giymeye çok sıcak baktığı öğrenildi.

KAMİL'İN YERİNE Mİ GELECEK?

Zonguldakspor'da stoper Kamil İçer'in kiralık sözleşmesi bitmesinin ardından Kamil'e eski takımı Ahmet Sportif dahil bir çok takımdan teklif geliyor. Zonguldakspor ise Kamil'in tekrar takımı kazandırılamaması durumunda Erdinç Pekgöz ile bu boşluğu doldurulmayı hedefliyor.

ERDİNÇ'İN YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

Tekrar Zonguldakspor forması giymeki isteyen Erdinç'in Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir'in başarılı stoperle görüştükleri öğrenildi.

PENDİK FORMASIYLA ZONGULDAKSPOR'A KARŞI OYNADI
Zonguldakspor'a karşı bu sezon iç sahada Pendikspor formasıyla oynayan Erdinç Pekgöz'ün o maçta duygusal anlar yaşadığı gözlenmişti. Özellikle Okan Eken ile sık sık karşı karşıya gelen Erdinç eski takım arkadaşlarına geçit vermemek için mücadele etmişti. Ancak Erdinç ilk yarının son dakikalarında sakatlanarak ikinci yarıya başlamamış, Zonguldakspor da ikinci yarı attığı gole sahadan galip ayrılmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi