Bu yazımızda sizlere saat alırken dikkat edilmesi gereken ölçütleri anlatacağız. Siz de tüm saat modellerini https://www.kosovalisaat.com/ adresinden inceleyebilir ve beğendiğiniz modelleri sipariş verebilirsiniz.

Saat Seçim Kriterleri

  1. ÜLKE: Saat konusunda en iyi ülkeler İsviçre ve Japonya'dır. Bu iki ülkeye ait markalı ürünler çok satmaktadır. Sağlam ve dayanıklı olması bakımından İsviçre saatler tavsiye edilir.
  2. KÖŞESİ: Saatinizin hiçbir köşesi sert olmamalıdır. Sert köşeler kötü işçiliğin göstergesidir. Saatleri takarken de sizi rahatsız eder.
  3. CAM: Saatinizin camı sağlam ve dayanıklı olmalıdır. Özellikle çizilmeye karşı dirençli olmalıdır. Safir camlı saatler size büyük kullanım avantajı sağlar.
  4. SU GEÇİRME: Saatleriniz su geçirmez özelliğe sahip olmalıdır. En az 50 metre dalmaya dayanıklı saatler üretilmektedir. Dior marka saatler su geçirmez özelliktedir.
  5. KAYIŞ TERCİHİ: Metal kayışlar alerjiye neden olur. Klasik saat dükkanlarında alerjiye neden olan metal kayışlı saatler satılır. Kayış ile saat birbirini tamamlamalı ve estetik olarak güzel bir görünüme sahip olmalıdır.
Editör: Pusula Gazetesi