Bahçe ve balkon çiçeklerinin hayatın vazgeçilmez bitkileri olduğu biliniyor. Özellikle ülkemizin son sıkıntılı dönemlerinden insanların güzel hobiler edinmesini sağlayan Ali Botanik toplumun önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Çünkü sokağa çıktığımızda çevremizde, bahçelerde ya da parklarda gölge yapan ve çiçek açan ağaçlarla sık sık karşılaşırız. Öte yandan çit yapımında kullanılan limon çamı ile gölgelik yapan salkım söğüt her zaman insanların hoşuna gitmiştir. Bunlara ek olarak akasya, okaliptüs ve palmiye gibi ağaçlar için artık www.alibotanik.com portalını ziyaret ederek en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ali Botanik, 1930 yılından günümüze kadar dış mekan süs bitkileri konusunda üretim gerçekleştiriyor. Kara çam, sedir, mazı ve fıstık çamı gibi havayı temizleyen ağaçları satın almak için Ali Botanik üzerinden taleplerinizi bildirebilirsiniz. Üstelik bu ağaçların satışı 12 ay boyunca Ali Botanik tarafından gerçekleştiriliyor.

Mazı Çamı

Dış Mekan Süs Bitkilerinde Ali Botanik Farkı

Kapı ve bahçe girişlerindeki çardak ve sarmaşık bitkilerinden Arap yaseminine, sarmaşık güllerden renk cümbüşü begonvillere kadar aradığınız her türlü süs bitkisiyle artık bahçenizi cennet görünümüne ulaştırabilirsiniz. Ayrıca mor salkım ve çarkıfelek bitkisi için de mutlaka Ali Botanik ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Çardak Gülü

Balkonlarda da rahatlıkla yetişebilen aromatik ve tıbbi bitki satışı gerçekleştiren Ali Botanik, her yıl çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Aronya, sumak fidanı, sakız ağacı, lavanta ya da kuşburnu alabilir ve artık balkonda sağlıklı bir şekilde bakımını yaparak büyütebilirsiniz. Haliyle dilediğiniz her türlü dış mekan süs bitkileri için Ali Botanik ile iletişime geçmeniz yeterli.

Bu bitkilerin yanı sıra yedi mahalleye kokusu yayılan yediveren Bulgar gülü, baston gülü, Isparta gülü ve çardak gülü de Ali Botanik üzerinden temin edilebiliyor. Alışveriş yaptıktan hemen sonra kaliteli ambalaj malzemeleriyle paketlenen ürünleriniz, Türkiye'nin neresinde olursanız olun hızlıca kargoya verilerek kapınıza kadar ulaştırılıyor.

Günümüzde en çok tercih edilen bahçe bitkilerinden olan leylak, ortanca, manolya, melisa kolonya çiçeği, altın çanak, erguvan küpe çiçeği, oya ağacı, papatya ve defne ağaçları gibi aklınıza gelen her türlü çiçeği Ali BOTANİK'ten alarak bahçelerinize dikebilirsiniz.