Küçük bir ailenin giderek kalabalıklaşması ve minik aile üyelerinin ekibe katılmasıyla çekirdek aile olarak başlayan yolculuk nice kalabalık geniş ailelere dönüşmektedir. Minik bebeğinizi kucağınıza ilk aldığınız günden sonra en önemli günlerden birisi de minicik dişinin gözükmeye başladığı gündür. Pirinç tanesi kadarcık o minicik dişin herkes için anlamı çok büyüktür ve bu önemli günün kutlanması da diş buğdayı partileri ile olmaktadır. Diş buğdayı partileri sıkça kutlanmanın yanında, sıradan ve rutin kutlamalar olmaktan çıkmaktadır. Çünkü sadece pasta kesmenin herkes tarafından yapılabileceği düşünülürse fark yaratma olgusu da burada ortaya çıkmaktadır.

Diş buğdayı partisi hazırlanırken

Diş buğdayı partilerinin hazırlığı meşakkatli ve özen gösterilmesi gereken bir süreçtir. Partinin ilk hazırlanması gereken olgusu partinizin rengini seçmektir. Genellikle bebeğin cinsiyetine uygun renk belirlendikten sonra diş buğdayı partinizin konusunu da içeren diş buğdayı konsepti konusunu belirlemeniz gerekmektedir. Örnek vermek gerekir ise oğlunuzun ya da kızınızın gelecekte doktor ya da öğretmen olmasını istiyorsanız diş buğdayı konsepti konunuzu buna göre belirleyebilirsiniz. Diş buğdayı konsepti seçiminde kullanılacak ürünleri susle.com.tr'den bulabilirsiniz. Daha farklı olarak bebeğinizin ismine uygun diş buğdayı konsepti de oluşturulabilmektedir. Örnek vermek gerekir ise Bulut isimli bebeğiniz için bulut içerikli süslemeler ve parti malzemelerinden faydalanabilirsiniz. Diş buğdayı konsepti konusu tümüyle etkinliği hazırlayacak kişinin hayal gücüne ve bütçesine kalmaktadır.

Diş buğdayı konsepti ürünleri seçimi

Diş buğdayı konsepti belirlendikten sonra sıra belirlenen konsepte uygun ürün seçimine geldi. Partinizin konsept düşüncesini yansıtacak ürünlerin de birbiri ile uyumlu olması gerekmektedir. Birbirleri ile renk uyumunun olması diş buğdayı partisi konseptine uygun düşünceyi yansıtması kilit rol üstlenmektedir. Kaliteli ve seçkin ürünlerin yer aldığı susle.com.tr içerisinde yer alan diş buğdayı ürün paketleri ile konseptinize uygun süsleme ve kutlama araç gereçlerini edinebilirsiniz. Sevimli ayıcıklı süsler, kızınızın sevimliliğine sevimlilik katacak kalpli taçlar ile partinizi daha da şenlendirebilirsiniz. Minik meleğinize uygun minik kanatlar ile unutulmaz anlarınızı fotoğraflamanın yanı sıra bu güzel anları tüm çevrenizin de farkıyla hatırlanmasını sağlayabilmeniz mümkün.

Diş Partisi Örnek Konseptleri: https://www.susle.com.tr/kategori/dis-bugdayi-partisi

Editör: Pusula Gazetesi