TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Salı günü yapılan ilk idmanda oldukça moralsiz oldukları gözlenen, ancak Çarşamba gününden itibaren 4-1'lik Sakaryaspor yenilgisini bir kenara bırakıp Silivri maçına konsantre olarak neşeyi yerine gelen Zonguldakspor'da moraller üst düzeyde.

TAKIM SABAH İSTANBUL'A GİTTİ

Zonguldakspor tüm hazırlıklarını tamamlayarak planlarını galibiyet üzerine yaparken, bu sabah saatlerinde kulüp binasından ayrılarak İstanbul'a gitti. Kalacağı otelde kampa girecek olan kırmızı-lacivertli ekipte futbolcular ful konsantre durumda.

GALİBİYET 3 PUANDAN DAHA ÇOK ŞEY DEMEK

Zonguldakspor geçtiğimiz sezon da geride kalan 6 hafta içinde 7 puana sahipti. Bu sezonda yine 6 maçta yine 7 puana sahip. Ancak 4-1'lik Sakarya yenilgisi morallerin dibe vurmasına neden oldu. Silivrispor karşısında alınacak galibiyet, camia ve takım için 3 puandan çok daha fazla takıma değer katacak. Moral ve motivasyonun yanı sıra özgüvenlerini geri kazanacak olan Zonguldakspor camianın da gönlünü almış olacak.

OKAN EKEN CEZALI

Silivrispor ile Zonguldakspor arasında oynanacak bu zorlu maçı Turan Timuroğlu yönetirken, kırmızı-laciverli ekibin golcüsü Okan Eken 4 sarı karta ulaştığı için Silivri'ye karşı oynamayacak. 3 sarı kartları bulunan Hüseyin Yılmaz, Ercan Coşkun ve Onur Eriş ceza sınırında. Bu 3 futbolcu kart görmeleri durumunda Bandırma maçında forma giyemeyecek.

Editör: Pusula Gazetesi