Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi iki takım arasında devam ediyor. Ligde geride kalan 10 hafta sonunda zirveyi 25'er puanla Gelikspor ve Kilimli Belediyespor paylaşıyor. İlk yarısın son karşılaşmasında Kilimli Belediyespor saha ve seyircisi önünde Cumartesi günü 14.00'da Muslu Belediyespor'u konuk edecek. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına kendi tesislerinde antrenör Selahattin Bayar nezaretinde devam eden Kilimli Belediyespor'da keyifler yerinde. Son üç maçından 1-0'lık sonuçlarla ayrılan ve gol yollarında sıkıntı geçtiği gözlenen Kilimli Belediyespor, güçlü rakibi Muslu Belediyespor karşısında temkinli çıkıp sahadan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Gelikspor ise saha ve seyircisi önünde Pazar günü 14.00'da Perşembe Belediyespor'u konuk edecek. Gelikspor'un son haftalardaki puan kaybı endişe yaratırken, mavi-beyazlı ekip Perşembe Belediyespor'u yenerek ilk yarıyı lider tamamlamanın planlarını yapıyor.

Her iki takımın da hedefi kazanıp, birbirinin kaybetmesini beklemek. İlk yarıyı lider kapatmak ise Kilimli ve Gelik için prestij olacak. İki takım da sezon öncesi maddi olarak büyük harcamalar yaptı. İki takımın başında da kaliteli antrenörler var. Gelikspor Gökhan Konmuş ile, Kilimli Belediyespor ise Selahattin Bayar ise sezonu şampiyon tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi