Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta Zonguldak derbisi oynanacak. Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma Pazar günü 15.00'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak. Devrek Belediyespor deplasmanda rakibinden çekinmiyor. Kırmızı-beyazlı ekipte antrenör Bülent Öztürk galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde Pazar günü üçüncü hafta müsabakaları oynanacak. 10. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor sezona istediği gibi başlayamadı. Devrek Belediyespor deplasmanda Karasu beraberliği ile lige başlarken sahasında ise geçtiğimiz hafta Çilimli Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise ilk hafta sahasında Hendek ile 1-1, ikinci hafta ise deplasmanda Kaynaşlı ile 1-1 berabere kaldı.

DEVREK'TE HAZIRLIKLAR TAMAM, GALİBİYETE GİDİYORLAR
Devrek Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Ereğli Belediyespor maçı hazırlıklarını Antrenör Bülent Öztürk nezaretinde tamamladı. Güçlü rakibinden çekinmediklerini belirten Antrenör Bülent Özürk Ereğli'ye galibiyet için gideceklerini belirtti. Hafta içi yapılan idmanlarda futbolcularına Ereğli Belediyespor'un artı ve eksilerini anlatan Öztürk en az 1 puanla deplasmandan döneceklerini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi