Devrek Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Türk Metal Kırıkkalespor maçı hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor. Geçtiğimiz haftayı bay geçiren ve 15 gün boyunca kendi tesislerinde sıkı bir tempo ile çalışma fırsatı bulan Devrek Belediyespor'da teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra kırmızı-beyazlı yönetim Pazar günü güçlü rakibi Türk Metal Kırıkkalespor karşısında galibiyete kenetlendi.

Özellikle devre arasında yapılan transferlerin takıma büyük katkı sağlaması ve yönetimin teknik heyetin raporu doğrultusunda yerinde transferler yapması takımın daha kaliteli bir ekip haline gelmesini sağladı. Küme düşme korkusunu büyük ölçüde atlatan kırmızı-beyazlı ekip gelecek sezona daha umutlu bakmaya bakıyor.

TARAFTARIN DESTEĞİ İLE 3 PUAN GELECEK
Şampiyonluk mücadelesi veren ekipler arasında yer alan Türk Metal Kırıkkalespor karşısında özellikle taraftarının da desteğini arkasına alacak olan Devrek Belediyesporlu futbolcular 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayacak, rakibine nefes aldırmayacak. Kazanacağı 3 puanı yönetime ve taraftara armağan etmeyi planlayan futbolcular adeta hırs küpü.

Devrek Belediyespor bu maç öncesinde 17 puanla 10.sırada bulunurken, rakip Türk Metal Kırıkkalespor ise 40 puanla lider Bartınspor'un 2 puan gerisinde 3.sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi