Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor ligde çıkış arıyor. Geride kalan 4 hafta içinde galibiyet alamayan kırmızı-beyazlı ekip bu 4 karşılaşmada da etkili futbol oynamasına karşın gol yollarında etkisiz kalarak galibiyet getirecek goller bulamadı.

Futbol ve mücadele olarak eksiği bulunmayan Devrek Belediyespor'da Antrenör Bülent Öztürk gol yollarındaki etkisizlik kendilerini sıkıntıya soktuğunu bu sorunu çözmek için forvetlere ayrı çalışma yaptırdığını söyledi.

Yakaladıkları fırsatları değerlendirmekte güçlük çeken Devrek Belediyespor Pazar günü Alemdağ deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyork.

"İYİ TAKIMIZ, TEK EKSİĞİMİZ GOL"

Devrek Belediyespor antrenörü Bülent Öztürk ''Hafta sonu Alemdağ gibi zor bir deplasmana gidiyoruz. Her zaman kazanmak için oynuyoruz. Artık galibiyete ihtiyacımız var. Eğer bir galibiyet alırsak ben devamının geleceğini düşünüyorum. İyi bir takımız. Saha da iyi mücadele ediyoruz. Tek eksiğimiz gol. Sakat olan forvetimiz Burak Salih Kıral'da iyileşiyor. Bu hafta ona da görev vermeyi düşünüyorum. İnşallah Alemdağ maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Buradan alınacak galibiyet bize çok şey kazandıracak.''dedi.

"OYNADIĞIMIZ 4 MAÇI DA KAZANABİLİRDİK"

Bülent Öztürk "Ligde oynadığımız 4 maç ta kazanabileceğimiz maçlardı. 12 puanda yapabilirdik. Hakem hataları ve kendi hatalarımız sonucunda istediğimiz alamadık. Ama bunlar mazeret değil. Bu hafta Alemdağ maçını kazanarak özgüvenimizi kazanmak istiyoruz. Alemdağ maçıyla çıkışa geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi