Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Devrek Belediyespor yeni sezon öncesinde önce teknik heyet, ardından iç ve dış transfere yönelerek iyi bir sezon geçirmeyi planlıyor.

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettikleri Bölgesel Amatör Ligde tecrübesizlik yaşayan kırmızı-beyazlı ekip yeni sezon öncesinde akıllı ve temkinli hareket ediyor. Takımı emanet edecekleri antrenörü de büyük bir titizlikle seçmeyi planlayan Devrek Belediyespor yönetimi, daha önce BAL'da çalışmış, bu ligi bilen bir antrenörü tercih edecek.

BÜLENT ÖZTÜRK İLE MASAYA OTURDULAR

Daha önce Birol Akkaya ve Hüsnü Akın gibi isimlerin yanı sıra bazı antrenörlerle de görüşen Devrek Belediyespor yönetimi bugün de Kozlu Belediyespor ile BAL'da iyi bir dönem geçiren, futbolcularla ikili diyaloğu her zaman üst düzeyde olan Bülent Öztürk ile görüştü.

Öztürk ile masaya oturan Devrek Belediyespor yönetimi yeni sezon hedefleri ve mali durum hakkında Öztürk'e bilgi verdiği öğrenilirken, Bülent Öztürk ile görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Devrek Belediyespor yönetiminin bir-iki gün içinde kesin kararına vermesi ve iç ve dış transfere biran önce başlaması bekleniyor.

Devrek Belediyespor'un ün büyük sorunlarından birisi konusunda olan tesis sorununun da çözüme kavuşması bekleniyor. Tesis çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği öğrenilirken, kırmızı-beyazlı ekibin 4-5 ay içinde üst düzey tesislere kavuşması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi