Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Devrek Belediyespor bugün saha ve seyircisi önünde Serdivanspor'a 3-1 mağlup oldu.

Son 3 haftada 9 puan toplayan Devrek Belediyespor sahasında oynadığı Serdivan maçından da galibiyet bekliyordu. Bu hedef doğrultusunda taraftarının da desteği ile sahaya çıkan Devrek Belediyespor 35'inci dakikada Enes Şimşek'in golüyle 1-0 geriye düştü. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Devrek Belediyespor'da Caner rakibini ayağına bastığı gerekçesiyle direkt kırmızı kart gördü. Bu pozisyonda ise kart gören Caner kartın yanlış olduğunu belirterek isyan etti. Teknik heyet ve futbolcularda karara itiraz etti, sonuç değişmedi.

Kardın 2 dakika sonrasında Serdivan 77'inci dakika da Enes Buruşoğlu ile 2-0 öne geçti. Devrek Belediyespor 82'inci dakika da Emre'nin golüyle farkı 1'e düşürdü, puan için umutlandı. Ancak Serdivanspor, 87'inci dakika da Ali'nin golüyle farkı tekrar 2'ye çıkardı ve skor 3-1'e geldi. Maçta başka gol olmayınca Devrek Belediyespor sahasında Serdivan'a 3-1 mağlup oldu.

SAHA: Devrek İlçe Stadyumu

HAKEMLER: Berkay Erdemir[*][*], Slvester Ohakwe[*][*], Resul Kocameşe[*][*]

DEVREK BELEDİYESPOR: Okan[*], Hakan[*][*], Burak[*][*](Dk. 46 Emre[*][*]), Mehmet[*][*](Dk. 67 Caner[*]), Mert[*][*], Bakan[*][*], Emre[*][*], Ufuk[*], Osman[*][*], İrfan[*][*](Dk. 90 Doğuş;
[*]), Burak[*][*]

SERDİVANSPOR: Semih[*][*], Erkan[*][*](Dk.75 Hüseyin[*][*]), İsmail[*][*], Caner[*][*], Enes Buruşoğlu[*][*][*], Yusup Khakimov[*], Enes Şimsek[*][*][*](Dk.84 Onur[*]), Özgür[*][*](Dk.88 Mertcan[*]), Ali[*][*][*], Emre[*][*], Oğuz[*][*][*]

GOLLER: 35 Enes Şimşek, 77 Enes Buruşoğlu, 87 Ali(Serdivanspor),Dk.82 Emre(Devrek Belediyespor)

KIRMIZI KART: 75 Caner(Devrek Belediyespor)

Editör: Pusula Gazetesi