Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Devrek Belediyespor'da moraller yerinde. 2 hafta önce Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversitesi'ni 2-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini almıştı. Kırmızı-beyazlı ekip bu galibiyetin hemen ardından sahasında güçlü rakibi Keçiören Bağlumspor'u da 4-1 gibi farklı skorla yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı, puanını 7'ye yükselterek biranda küme düşme potasından kurtularak 9'ncu sıraya yükseldi.

ŞİMDİ SIRADA LİDER KIRIKKALE VAR
Devrek Belediyespor ligin 7'nci haftasında deplasmanda namağlup Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde antrenör İlhan Özer nezaretinde sürdüren Devrek Belediyespor'da hedef galibiyet serisini sürdürmek.

İLK YENİLGİYİ TATTIRACAKLAR
Kırmızı-beyazlı temsilcimiz Devrek Belediyespor lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşısına alacağı galibiyetle rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Kırıkkale Büyük Anadoluspor oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak topladığı 16 puanla liderlik koltuğunu elinde bulunduruyor. Rakip Kırıkkale rakip kalelere 15 gol gönderirken, kalesinde ise yalnızca 2 gol gördü.

Devrek Belediyespor ise 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, rakip kaleleri 7 kez havalandırdı, kalesinde ise 7 gol gördü.

Editör: Pusula Gazetesi