Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Devrek Belediyespor'da sıcak saatler yaşanıyor. 15 Haziran'da yapılması gereken olağan genel kurulda çoğunluk sağlanmaması halinde kongre 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Yönetim listesi şimdiden hazır.

BAŞKAN BOZKURT TEKNİK HEYET İŞİNİ ÇÖZDÜ

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt kongre sonrasında yönetimde yer alması beklenen isimlerle bir araya gelerek ilk olarak bütçe oluşturdu. Kırmızı-beyazlı ekip transfer için 600 bin lira bütçe oluşturdu.

Bozkurt ve ekibi daha sonra teknik heyet işini çözüme kavuşturmak için Ankaralı 54 yaşındaki pro lisansa sahip Şenol Kaba'yı Devrek'e davet etti.

Devrek'e gelerek Başkan Bozkurt ve yönetimle masaya oturan Şenol Kaba prensipte anlaşmaya vardı. Devrek Belediyespor, Şenol Kaba ile ilgili kararını 1 hafta içinde açıklaması bekleniyor.

Şenol Kaba ile Devrek Belediyespor yönetimi arasında maddi konularla görüşüldü. Şenol Kaba ve ekibinin alacakları konusunda da anlaşmaya varılırken, Şenol Kaba 600 bin liralık bütçe ile zirveyi zorlayacağını, ancak bütçenin 800 bin lira olması halinde şampiyonluk sözü verdiği öğrenildi.

FUTBOLCULAR DIŞARIDAN GELECEK
Şenol Kaba transfer döneminde kendi tanıdığı ve güvendiği futbolcuları Devrek Belediyespor'a kazandıracak. İç transferde ise çok az sayıda futbolcu tutulacak.

ŞENOL KABA'NIN TEKNİK ADAMLIK KARİYERİ

Şenol Kaba teknik adamlık dönemlerinde PTT, Türk Telekom, Kayseri Erciyes, Ünyespor, 1930 Bafraspor, Yimpaş Yozgatspor ve son olarak Serhat Ardahanspor'da görev yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi